ΜΠΑΣΚΕΤ

Στις επάλξεις η μπασκετική Νίκη Βόλου

στις-επάλξεις-η-μπασκετική-νίκη-βόλου-464754

Τις προπονήσεις της αρχίζει από σήμερα Τετάρτη το απόγευμα η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, με τη συνάντηση να έχει οριστεί στις 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κυανόλευκου τμήματος, που και φέτος μετά την περσινή διακοπή θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία, η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και τους δημοσιογράφους: «Η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου για τη σεζόν 2021-2022, που βρίσκει την ομάδα μας στη Β’ Εθνική Κατηγορία, θα γίνει σήμερα Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για κοινό και δημοσιογράφους, ενώ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα γίνει η πρώτη media day.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που θα συμπληρώσουν το εφετινό roster».

Κάρτες ενίσχυσης

Με σύνθημα «Και τη φετινή χρονιά, σε θέλουμε δίπλα μας» οι κυανόλευκοι έχουν προχωρήσει ήδη στη διάθεση των καρτών διαρκείας – ενίσχυσης του τμήματος. Αναλυτικά:

η ανακοίνωση για τα διαρκείας έχει ως εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, που θα βρει την ομάδα μας να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η αγορά μιας κάρτας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον/στην κάτοχο να παρακολουθήσει τους εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στη Β’ Εθνική με πολύ μικρό κόστος.

Επίσης, ο/η κάτοχος της κάρτας θα μπορεί να παρακολουθεί δωρεάν και τους αγώνες της Κ-21 στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ.

Η προσέλευση των φιλάθλων εντός γηπέδου θα γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει η πολιτεία και η διοργανώτρια αρχή.

Η τιμή της κάρτας ενίσχυσης (κατηγορία BLUE) ορίζεται στα 50 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί), ενώ οι κάτοχοι της θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στα κάτω διαζώματα του γηπέδου.

Επίσης, διατίθεται μικρότερος αριθμός καρτών κατηγορίας “GREY” με κόστος 30 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από τα πάνω διαζώματα του γηπέδου.

Τέλος, υπάρχουν 20 κάρτες κατηγορίας “GOLD” στην τιμή των 150 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στις δύο πρώτες σειρές της κεντρικής κερκίδας, απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως κάποια VIP προνόμια.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

Αθανασιάδης Χρήστος 6980283394

Τσιόλκας Δημήτρης 6970359469

Τσιντσίνης Μιχάλης 6947688550».

Εναρξη εγγράφων

στην ακαδημία μπάσκετ

Για ακόμη μια χρονιά η διοίκηση της Νίκης Βόλου δίνει άμεση προτεραιότητα στις υποδομές στελεχώνοντας το προπονητικό staff με κορυφαίους προπονητές και αναβαθμίζοντας συνεχώς τα γήπεδα και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της ομάδας.

Στο προπονητικό δυναμικό θα ανήκουν και φέτος οι Ανδρέας Μαύρος, Γιώργος Κοσμάτος, Ανδρέας Τσιριγωτάκης, Βασίλης Γιωτόπουλος. Υπεύθυνος υποδομών Αθανασιάδης Χρήστος. Οι εγγραφές αρχίζουν τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, καθημερινά 19:00 με 21:00 στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6980283394, 6942017036, 6946174913.

«Ελα να παίξεις, έλα να χαμογελάσεις, έλα να κάνεις φίλους, έλα να μάθεις τα μυστικά του μπάσκετ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του τμήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου