ΜΠΑΣΚΕΤ

Αύριο οι κληρώσεις των κυπέλλων και των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ

αύριο-οι-κληρώσεις-των-κυπέλλων-και-τω-464744

Αύριο Πέμπτη το μεσημέρι θα γίνουν γνωστά τα προγράμματα των πρωταθλημάτων των εθνικών κατηγοριών, αλλά και των κυπέλλων Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες.

Στους ρυθμούς της σεζόν 2021/22 μπαίνουν οι ομάδες της χώρας, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε πως αύριο Πέμπτη στις 12:00 θα γίνουν στα γραφεία της οι κληρώσεις των κυπέλλων και των πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών χωρίς την παρουσία κόσμου.

Α2 Ανδρών, Β’ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών, Α1 Γυναικών και Α2 Γυναικών θα μάθουν τα προγράμματά τους, ενώ θα γίνει και η κλήρωση για το κύπελλο Ελλάδας στο οποίο ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει μαζί με τις ομάδες της Stoiximan Basket League που έμειναν πέρυσι εκτός εξάδας.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, ενώ θα υπάρχει άμεση ενημέρωση και στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Από πλευράς Μαγνησίας, το «παρών» στις κληρώσεις θα δώσουν στους άνδρες οι Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, ΓΣ Αλμυρού, Αγριά και στις γυναίκες η Νίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου