ΜΠΑΣΚΕΤ

Επισκέψεις και ομιλίες στο 7o camp του BC Volos

επισκέψεις-και-ομιλίες-στο-7o-camp-του-bc-volos-452954

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκε και χθες το 7o camp basket της ομάδας του BC Volos με τη συμμετοχή όλων των παιδιών και με μεγάλο ενθουσιασμό από την πλευρά των προπονητών αλλά και των αθλητών.

Η χθεσινή ημέρα περιελάμβανε ατομική τεχνική στα βασικά στοιχεία του μπάσκετ και διαγωνιστικό παιχνίδι σε όλα τα γήπεδα.

Επίσης το camp επισκέφτηκαν ο Γιάννης Καραβασάνης (Διεθνής παίκτης με τις Εθνικές ομάδες παίδων, εφήβων και νέων και παίκτης Α1 με την Ολύμπια, ΚΑΟ Δράμας και Α.Ο.Τρίκαλα) μίλησε στα παιδιά για την καριέρα του και δέχτηκε ερωτήσεις από τους νεαρούς και νεαρές του camp.

Στη συνέχεια το camp επισκέφτηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Φαρμάκης Νίκος και η ημέρα έκλεισε με την παρουσία της εργοφυσιολόγου του Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Λυκομήτρου Μαρία που μίλησε στα παιδιά για το τι πρέπει να προσέχουν πριν κατά αλλά και μετά το τέλος της προπόνησης και του αγώνα. Εδωσε και κατευθύνσεις τι πρέπει οι νεαροί αθλητές σε όλη την διάρκεια της ημέρας να προσέχουν σε σχέση πάντα με την διατροφή τους.

Η ομάδα του BC Volos τίμησε τους προσκεκλημένους με αναμνηστικά για να θυμούνται την παρουσία τους στο 7ο camp basket.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου