ΜΠΑΣΚΕΤ

Νικητής ο ΑΣ Καρδίτσας στο τουρνουά του Ολυμπιακού (photos)

νικητής-ο-ασ-καρδίτσας-στο-τουρνουά-το-415051

Ο πολύ ισχυρός ΑΣ Καρδίτσας ήταν ο νικητής του τουρνουά που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου στη μνήμη του Σταύρου Προμυριώτη, στην οικογένεια του οποίου δόθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου στο ημίχρονο του τελικού τιμητική πλακέτα.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι Καρδιτσιώτες, που παρουσιάστηκαν πολύ ισχυροί και απέδειξαν ότι δικαίως έχουν φέτος μεγαλεπήβολους στόχους, επιβλήθηκαν με 83-63 στο τελικό του Φιλίππου Βεροίας, τον οποίον θα έχουν αντίπαλο και στην Α2.

Το Σάββατο ο ΑΣ Καρδίτσας είχε επικρατήσει της Νίκης με 86-51, ενώ ο οικοδεσπότης Ολυμπιακός είχε χάσει με 71-33 από τον Φίλιππο Βέροιας.

Την Κυριακή οι δύο βολιώτικες ομάδες αναμετρήθηκαν στον μικρό τελικό στις 12.00μ. αντί για τις 14.00μ.μ, όταν και έγινε ο μεγάλος τελικός, με τα δύο παιχνίδια να αλλάζουν αμοιβαία ώρα λόγω εκτάκτου ζητήματος.

Στο ματς Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου, οι κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι στο τέταρτο δεκάλεπτο και κέρδισαν με 62-71. Από τη στιγμή που ο Βασίλης Μπουσκολίτης έκανε το 52-53 με τρίποντο στο 32ο λεπτό υπέρ της Νίκης, οι φιλοξενούμενοι μέχρι το τέλος δεν έχασαν το προβάδισμα.

Μετά τη μείωση σε 59-62 με βολές του Αγκρή, ακολούθησαν το δίποντο του Σκουφεζή, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για βήματα, και το δεύτερο τρίποντο αυτό το διάστημα του Μπουσκολίτη, με συνέπεια η Νίκη, προηγούμενη δυόμισι λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με 59-67, να καθαρίσει το παιχνίδι. Μάλιστα στο 2.09’ ο 17χρονος Νίκολης, που ακόμη δεν έχει αποκτηθεί, τελείωσε επιτυχώς αιφνιδιασμό μετά την ασίστ του Κουτίνα και ολοκληρώνοντας σερί 0-7, έδωσε προβάδισμα δέκα πόντων στους κυανόλευκους, για να κλείσει το παιχνίδι με το 62-71.

Τιμήθηκε η μνήμη του Στ. Προμυριώτη με απόδοση τιμητικής πλακέτας από τη διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην οικογένειά του

Φάση από τον αγώνα Νίκη Βόλου-ΑΣΚ με πρωταγωνιστή τον Λόλα

Ο Γκοντόπουλος μαρκάρει τον Κοθρά στο ματς Ολυμπιακός Β.-Φίλιππος Β.

Με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος ο γιος του Σάκη Κουτίνα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου