ΜΠΑΣΚΕΤ

Σλούκας: Υπάρχει πολύ καλό υλικό στην Εθνική

σλούκας-υπάρχει-πολύ-καλό-υλικό-στην-ε-372993

Το πλούσιο σε ταλέντο και εμπειρίες υλικό της Εθνικής καθιστά τον Κώστα Σλούκα αισιόδοξο για τη φετινή προσπάθεια στο Ευρωμπάσκετ, ωστόσο ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε αποφεύγει τα μεγάλα λόγια.

«Είναι φανερό σε όλους ότι η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και ένα έμπειρο τεχνικό τιμ. Δουλέψαμε με όρεξη, δουλέψαμε καλά, κάναμε σωστή αρχή, σε μια ομάδα η οποία πάντα έχει μεγάλες προσδοκίες. Τελειώσαμε ένα στάδιο με επιτυχία και σταδιακά θα μπούμε στη διαδικασία των αγώνων προετοιμασίας, στα οποία σίγουρα δεν θα είμαστε έτοιμοι στα πρώτα, αλλά σιγά-σιγά θα βρούμε τον ρυθμό μας μέσα από αυτά», ανέφερε λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτή την ομάδα: «Σε ό,τι αφορά το Ευρωμπάσκετ, θα πρέπει να διεκδικήσουμε μια πολύ καλή θέση στον όμιλο και μετά εννοείται να περάσουμε το πρώτο χιαστί για λόγους ουσίας αλλά και ψυχολογίας. Σε ό,τι αφορά το τι μπορούμε να δείξουμε στο παρκέ, νομίζω ότι υπάρχει το υλικό και η δυνατότητα να παίξουμε και γρήγορο και αποτελεσματικό μπάσκετ, υπάρχουν παίκτες με μεγάλες εμπειρίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, υπάρχουν και πολύ αθλητικοί παίκτες και δουλεύουμε για να δημιουργήσουμε το ιδανικό μίγμα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου