ΜΠΑΣΚΕΤ

«Σε θέλουμε δίπλα μας»

σε-θέλουμε-δίπλα-μας-366935

Με ανακοίνωσή της, η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για στήριξη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικότερα:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2017-18. Η χρονιά που έρχεται ξαναβρίσκει την ομάδα μας σε Εθνική Κατηγορία, ένας στόχος που επετεύχθη μέσα από πολλή προσπάθεια αλλά και τη στήριξη των φίλων του μπάσκετ και των φιλάθλων της ομάδας μας.

Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας, πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει τους 13 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Γ’ Εθνική με πολύ μικρό κόστος.

Η τιμή της κάρτας διαρκείας (κατηγορία Silver) ορίζεται στα 30 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί). Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας (κατηγορίας Gold) με κόστος 50 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στην πρώτη σειρά της κεντρικής κερκίδας, καθώς και άλλα «προνόμια» στη διάρκεια της χρονιάς.
Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου (Μαιάνδρου, γήπεδο Παντελής Μαγουλάς).

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6947688550 Τσιντσίνης Μιχάλης
6970359469 Τσιόλκας Δημήτρης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου