ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Ολυμπιακό ο Τόμπσον

στον-ολυμπιακό-ο-τόμπσον-359951

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου γκαρντ/φόργουορντ Κιθ Χόλις Τόμπσον, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και με την απόκτησή του, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, «κούμπωσε» το τελευταίο κομμάτι (εκτός απροόπτου) στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Αμερικανός άσος δήλωσε ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για την πρόκληση που έχει μπροστά του, τονίζοντας: «Δεν το περίμενα πως θα ερχόταν μια τέτοια πρόταση για εμένα και ειλικρινά μετράω αντίστροφα για να βρεθώ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό».

Η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Κιθ Χόλις Τόμπσον.

Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα φοράει την φανέλα των Πειραιωτών για έναν χρόνο.

Το who is who

Ημ. Γεν: 03/04/1991

Toπ. Γεν: Pasadena, California (ΗΠΑ)

Ύψος: 2.03

Πρ. Ομάδες: Georgetown (2009-2012), Tulsa 66ers (2012-2013), Philadelphia 76ers (2013-2017), Austin Spurs (2017), New Orleans Pelicans (2017).

Τόμπσον: «Είμαι ενθουσιασμένος»

Ενθουσιασμένος που φόρεσε τα ερυθρόλευκα εμφανίστηκε ο Χόλις Τόμπσον στις πρώτες του δηλώσεις από τη στιγμή που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος άσος, απάντησε, παράλληλα, στο ερώτημα ποια θέση του ταιριάζει, κάνοντας… ντρίμπλα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο olympiacosbc.gr

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με την προοπτική που έχω μπροστά μου. Δεν το περίμενα πως θα ερχόταν μια τέτοια πρόταση για εμένα και ειλικρινά μετράω αντίστροφα για να βρεθώ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Έχω ακούσει και μάθει τα καλύτερα για την ομάδα και τη χώρα, οπότε δεν βλέπω την ώρα να μπω στο αεροπλάνο και να βρεθώ στην Ελλάδα για το ξεκίνημα της νέας σεζόν».

Οσο για το πως… συστήνει τον εαυτό του στον κόσμο του Θρύλου, ο Τόμπσον ήταν ξεκάθαρος: «Παίζω και γκαρντ και φόργουορντ και αυτό που μου αρέσει να κάνω, είναι να σκοράρω. Θα προσπαθήσω να σκοράρω αρκετά να δώσω χαρές στους φιλάθλους μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου