ΜΠΑΣΚΕΤ

Κι επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Χαραλαμπόπουλος

κι-επίσημα-στον-παοκ-ο-χαραλαμπόπουλο-352923

Επισημοποιήθηκε η μετακίνηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος φόργουορντ μετακομίζει δανεικός από τον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη και θα σμίξει με τον προπονητή του επί σειρά ετών στις μικρές εθνικές ομάδες Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά και συμπαίκτη τον συνοδοιπόρο του τόσα χρόνια με το εθνόσημο Αντώνη Κόνιαρη.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν και τόνισε πως η παρουσία των Ηλία Παπαθεοδώρου και Αντώνη Κόνιαρη έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να μετακομίσει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του κόουτς Παπαθεοδώρου, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια από τις εθνικές ομάδες, αλλά και του Αντώνη Κόνιαρη με τον οποίο περάσαμε πολλά μαζί όλα αυτά τα χρόνια, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και προσθέτει: «Και με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όμως, με τους οποίους μίλησα, μου εξήγησαν με πολύ όμορφα τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η νέα μου ομάδα, πράγματα για τα οποία είχα ακούσει, το πολύ καλό κλίμα και όλα αυτά με βοήθησαν στο να πάρω την απόφασή μου για να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικό όμως το γεγονός ότι και ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έδειξε πόσο πολύ με ήθελε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου