ΜΠΑΣΚΕΤ

Βράβευση της γυναικείας ομάδας για την άνοδο στην Α1

βράβευση-της-γυναικείας-ομάδας-για-τη-344505

Αύριο Πέμπτη 24/8 η «πρώτη» για το μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, πριν την κλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων και του κυπέλλου ανδρών και γυναικών, από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έγινε η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας της περσινής περιόδου. Την απονομή στον έφορο του γυναικείου τμήματος Γιώργο Κουσιαρή έκανε το μέλος του Δ.Σ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ (Πειραιά) Βαγγέλης Λιμπεράτος .

Στην εκδήλωση ήταν παρών ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης, τα μέλη της ΔΕ Μεταφτσής -Έξαρχος και το μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΘ Ε. Φραγγούλη.

Από την κλήρωση, ως γνωστόν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το οποίο θα αρχίσει στις 15 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθλητικό, ενώ νωρίτερα για τη β’ φάση του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 7/10 ή την Κυριακή 8/10 τον Παναθλητικό στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου.

Πρεμιέρα αύριο

Την Πέμπτη 24/8 θα πραγματοποιηθεί ο κοινός αγιασμός της ανδρικής και γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο αθλητικό κέντρο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Η διοικούσα επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής: «Την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και η κοινή επίσημη έναρξη προετοιμασίας τόσο για το γυναικείο, όσο και για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, στο Αθλητικό Κέντρο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά.

Από τον προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Μιχάλη Καπουρνιώτη, τον συνεργάτη του Μάριο Μπορίνο και τον γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Θεοχάρη, καλούνται να βρίσκονται στον χώρο της προπόνησης στις 18.45, οι παρακάτω αθλήτριες:

Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Εύη Κυριατζίδου, Αναστασία Γαλιατσάτου, Ευτυχία Δεληγιάννη, Ευγενία Κοτούλα, Νένα Παγκαλίδου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Ιωάννα Τότση, Χαρούλα Ντελή, Βάλια Χούτα, Ιωάννα Αρτεμισίου, Κατερίνα Σιμιτζή και Ελένη Μοδέα.

Οι δυο αμερικανίδες αθλήτριες Mauriana Clayton και Ciara Andrews θα αφιχθούν στο Βόλο στις 19 Σεπτεμβρίου».

Η ανδρική ομάδα ήδη άρχισε την προετοιμασία της τη Δευτέρα στις 21 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στην Άλλη Μεριά, με μοναδική απουσία τον Λεωνίδα Αναστασόπουλο, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, και μετά τη μετάθεση του στο Βόλο θα ενταχθεί στις προπονήσεις στις 7 Σεπτεμβρίου.

Στη διάθεση του Γ. Βλιώρα και του Π. Γκουγκουτούδη βρίσκονται οι παρακάτω αθλητές: Κωνσταντίνος Αλεξίου, Παντελής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Βλασταρίδης, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Δημήτρης Καμβύτης, Θωμάς Καραγεώργος, Δημήτρης Καραθάνος, Αντώνης Καραρρήγας, Κώστας Κολιός, Δημήτρης Μπόγδανος, Παναγιώτης Παπούλιας, Γιώργος Παρασκευάς, Σταμάτης Σκαμάγκας, Παναγιώτης Σκουμής, Παντελής Σιμώτας, Νίκος Τσιαπράζης και Δημήτρης Χριστοδούλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου