ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνησε η χρονιά μεγάλης κατηγορίας

ξεκίνησε-η-χρονιά-μεγάλης-κατηγορίας-339631

Με αγιασμό και πρώτη προπόνηση ξεκίνησε την προετοιμασία μεγάλης κατηγορίας… η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Ο αγιασμός και η κοινή επίσημη έναρξη προετοιμασίας, τόσο για το γυναικείο όσο και για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά, παρουσία όλης της Δ.Ε αλλά και της διοίκησης του Ολυμπιακού .

Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Εύη Κυριατζίδου, Αναστασία Γαλιατσάτου, Ευτυχία Δεληγιάννη, Ευγενία Κοτούλα, Νένα Παγκαλίδου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Ιωάννα Τότση, Χαρούλα Ντελή, Βάλια Χούτα, Ιωάννα Αρτεμισίου, Κατερίνα Σιμιτζή και Ελένη Μοδέα έδωσαν το παρών, ενώ οι δυο αμερικανίδες αθλήτριες Mauriana Clayton και Ciara Andrews θα αφιχθούν στον Βόλο στις 19 Σεπτεμβρίου.

Από την κλήρωση, ως γνωστόν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (το οποίο θα αρχίσει στις 15 Οκτωβρίου) ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθλητικό, ενώ νωρίτερα για τη β’ φάση του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 7/10 ή την Κυριακή 8/10 τον Παναθλητικό στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου