ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρασκευάς: «Με οποιονδήποτε τρόπο να κερδίσουμε»

παρασκευάς-με-οποιονδήποτε-τρόπο-να-334610

Δηλώσεις έκανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Γιώργος Παρασκευάς, με τον έμπειρο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού Βόλου να τονίζει για τη σημερινή αναμέτρηση με τους Τιτάνες Παλαμά στο ΕΑΚ: «Είναι το πρώτο εντός έδρας ματς για μας και θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας. Είναι από τα ματς που πρέπει να τα πάρουμε με οποιονδήποτε τρόπο και πάση θυσία. Έχουμε μία κακοδαιμονία με τραυματισμούς, αλλά πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό αυτοί οφείλονται στην καραντίνα, γιατί πλέον έχουν τριπλασιαστεί οι πιθανότητες για τραυματισμό.

Βάσει δομής του ρόστερ μας, εάν λείπει κάποιος ψηλός, είναι πιο δύσκολο να αντικατασταθεί, αλλά κανείς δεν περισσεύει. Όλοι μπορούν να προσφέρουν και η όποια απουσία είναι σημαντική.

Θα αναγκαστούμε να παίξουμε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες κόντρα σε όλους και όλα. Θα αγωνιστούμε και γι’ αυτούς που λείπουν. Μακάρι να μπει μία τελεία στην ατυχία με τους τραυματισμούς, γιατί έχουμε στερηθεί βασικούς παίκτες. Εχουμε δουλέψει καλά και είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να επισημάνω ότι μέχρι στιγμής από τη διοίκηση δεν μας έχει λείψει το παραμικρό. Οργανωτικά είμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο και οι διοικούντες είναι πολύ κοντά στην ομάδα.

Δεν περιμέναμε το αποτέλεσμα των Τιτάνων την προηγούμενη Κυριακή, αλλά αυτό είναι καλό, γιατί μας κάνει να επαγρυπνούμε και δεν μας καθησυχάζει. Οι Τιτάνες είναι μία ομάδα που θέλει την παραμονή, όπως κι εμείς, και στην έδρα μας πρέπει να τους κερδίσουμε, γιατί έχουμε τους ίδιους στόχους. Πρώτα κοιτάμε τη νίκη και ύστερα τη διαφορά, που μπορεί να παίξει ρόλο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου