ΜΠΑΣΚΕΤ

Μόνο νίκη για τη 2η θέση θέλει ο ΓΣ Αλμυρού στο φινάλε

μόνο-νίκη-για-τη-2η-θέση-θέλει-ο-γσ-αλμυρ-29098

Μόνο νίκη θέλει o Γ.Σ. Αλμυρού στο σημερινό εκτός έδρας ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα στο κλειστό Κατσιμήδου (17.00), για να τερματίσει στη δεύτερη θέση του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η οποία θα είναι η πρώτη επιλαχούσα σε περίπτωση που προκύψει κενό στην παραπάνω κατηγορία.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Το παιχνίδι γίνεται για την 18η και τελευταία αγωνιστική, με την ομάδα του Παναγιώτη Νάνη να αγωνίζεται σήμερα πλήρης, στοχεύοντας αποκλειστικά στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, καθώς αν ηττηθεί, τότε, σε συνδυασμό με την πολύ πιθανή νίκη των Σοφάδων στο γήπεδό τους επί της Αγριάς, υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στη δεύτερη θέση. Ωστόσο σ’ αυτήν υπερτερούν οι Σοφάδες, που έχουν δύο νίκες με έναν πόντο επί του ΑΟ Τρίκαλα και είναι στο 1-1 με τον Αλμυρό.

Επομένως, για να παραμείνει ο Γυμναστικός μόνος στη δεύτερη θέση πίσω από τον πρωταθλητή Σπάρτακο Ιωαννίνων, διατηρώντας τη διαφορά του ενός βαθμού από τους δύο διώκτες του, η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος.

Σε δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Νάνης, αναφέρει: «Για μας είναι ένας τελικός και η νίκη είναι στο χέρι μας. Ο αντίπαλος αποτελεί μία πάρα πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και είναι φαβορί στην έδρα του. Θεωρώ ότι η χρονιά έτσι κι αλλιώς είναι πολύ καλή, αλλά θέλουμε να τερματίσουμε δεύτεροι».

Ολοκλήρωση

μιας επιτυχημένης

σεζόν για την Αγριά

Η Αγριά από την πλευρά της με απουσίες και χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο θέλει μία όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στους Σοφάδες εκτός έδρας στο φινάλε του πρωταθλήματος, έχοντας καταφέρει να εξασφαλίσει τη σωτηρία τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος μετά τη νίκη με την Αναγέννηση Λαμίας, κάτι που στην πρώτη χρονιά της ομάδας σε εθνική κατηγορία συνιστά επιτυχία.

Χωρίς άγχος λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι» σήμερα, αλλά και χωρίς τους Σούλκο, Κοψιάλη, Λουκίδη και Σακκά και με δέκα παίκτες στην αποστολή θα ολοκληρώσουν σήμερα τη σεζόν. Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Ο στόχος μας ήταν η παραμονή και ήταν δύσκολο να επιτευχθεί με δεδομένους τους πολλούς τραυματισμούς και τις απουσίες λόγω κορονοϊού και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος».

Το σημερινό πρόγραμμα (17.00)

Σοφάδες-Αγριά

Γιατρόπουλος-Λυτροσυγκούνης

(Μανάσης)

Αμπελώνας-Γ.Ε. Αγρινίου

Γιαννούλης-Δημητρόπουλος

(Σταμάτης)

Τρίκαλα-Γ.Σ. Αλμυρού

Αναστασιάδης Β.-Κώνης (Γκαρτζονίκας)

Αναγέννηση Λαμίας-Αχέρων Καναλακίου

Χουγιάζος-Τσάλας (Κοτσίμπος)

Χθες

Σπάρτακος Ιωαννίνων-Νίκαια 2012 101-59

Βαθμολογία

  1. Σπάρτακος Ιωαννίνων 35
  2. ΓΣ Αλμυρού 31
  3. ΑΟ Τρίκαλα 30
  4. ΓΣ Σοφάδων 30
  5. ΓΣ Αμπελώνα 25
  6. ΓΣ Αγριάς 23
  7. Αχέρων Καναλακίου 23
  8. Νίκαια 2012 22
  9. Αναγέννηση Λαμίας 20
  10. ΓΕ Αγρινίου 19

πηγή φωτό: almyrosinfo

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου