ΜΠΑΣΚΕΤ

Κυριακή μεσημέρι το ντέρμπι

κυριακή-μεσημέρι-το-ντέρμπι-277821

Μεθαύριο Κυριακή θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής και το ενδιαφέρον στρέφεται στο τοπικό ντέρμπι Νίκη – Ολυμπιακός που θα γίνει στη 1 το μεσημέρι στη Νέα Ιωνία.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του βολιώτικου γυναικείου μπάσκετ που οι δύο ομάδες συναντώνται σε μια κατηγορία πιο κάτω από τη μεγαλύτερη με τη Νίκη να συμμετέχει για πρώτη φορά και τον Ολυμπιακό να έρχεται από πιο πάνω κατηγορία.

Στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε νικηφόρα τη χρονιά στην Α2 Γυναικών, επικρατώντας του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Βόλο με 48-44, ενώ η Νίκη στη δική της «πρώτη» πάλεψε, άγγιξε την επιτυχία, αλλά έχασε από τους Τιτάνες στη Δράμα 60-44.

Το ακριβές πρόγραμμα των αναμετρήσεων του δεύτερου τη τάξει γυναικείου πρωταθλήματος της χώρας και οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Κυριακή 18/10

(2η αγωνιστική)

«Nick Galis Hall» 12.00 Αρης Θ. – Ηρακλής

Καρκαλέτσης – Τζιοπάνος Γ. (Παπαδόπουλος Ν.)

ΔΑΚ Καλαμαριάς 12.00 Απόλλων Καλ. – Αναγέννηση Ν.Ρ.

Τριανταφυλλίδης – Παπαδόπουλος Χρ. (Λαδόπουλος)

Ν. Ιωνίας Βόλου 13.00 Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου

Κέτουλας – Δόλγυρας (Μόρφης Στ.)

ΔΑΚ Σερρών 14.00 Α.Ο. Σερρών – Τιτάνες Δράμας

Ζαχαριάδης – Παντελάκη (Δραγκιόγλου)

Νεάπολης Λαρ. 14.30 Ολύμπια Λάρ. – Παναθλητικός

Χατζηχαρίσης – Λαδάς (Αγορογιάννης)

ΔΑΚ Πυλαίας 13.30 Πυλαία – ΠΑΣ Γιάννινα

Χατζημπαλίδης, Παπανικολάου Ιωανν. (Καυχίτσας)

Ορίστηκε το Παναθλητικός – Σέρρες

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στο κλειστό του Επταπυργίου, θα συνεχιστεί ο αγώνας που διακόπηκε ανάμεσα στον Παναθλητικό και τον Α.Ο. Σερρών.

Η αναμέτρηση, που είναι στο πλαίσιο του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών, δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθεί την προκαθορισμένη ημερομηνία εξαιτίας ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Η ανακοίνωση: «Ο αγώνας που διεκόπη λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου Παναθλητικός ΑΕΣ- Α.Ο. Σερρών για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (2ος όμιλος) συνεχίζεται από το χρονικό σημείο που συντελέσθηκε η διακοπή, διατηρουμένων όλων των στοιχείων που αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα (άρθρο 46, παρ. 1) και ορίζεται να διεξαχθεί η συνέχειά του, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19.30 στο κλειστό γυμναστήριο Επταπυργίου». Επταπυργίου (Γέντι) 19.30 Παναθλητικός – Α.Ο. Σερρών Εκιτζόγλου – Καλέσης (Τοζακίδης).

Σημειώνεται ότι το παιχνίδι μεταξύ του Παναθλητικού – ΑΟ Σερρών διακόπηκε 4:34 πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου και ενώ το σκορ ήταν 9-15 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Συγκεκριμένα το γήπεδο έσταζε αρκετά σε ένα σημείο από τη βροχή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να τραυματίστηκε η Ελλη Καλομιτσίνη των γηπεδούχων.

Νότιος όμιλος

Μεθαύριο Κυριακή (18/10) θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής και στο Νότιο όμιλο με το εξής πρόγραμμα:

Εσπέρου 12.00 Ικαρος Καλ. – Χανιά

Μαρίγλη – Χριστινάκης (Φαλούκας)

«Π. Νικολαΐδης» (Κερ.) 12.30 Φάρος Κερ. – Εσπερος

Μαγκαφάς – Πετρόπουλος (Παππάς)

Ν. Σμύρνης 12.00 Πανιώνιος – Π. Φάληρο

Αντωνιάδης – Γαρίνη (Ευστρατίου)

Σπόρτιγκ 12.00 Σπόρτιγκ – Δάφνη Αγ. Δημ.

Λαζαρίδης – Τεφτίκης (Παπαδόπουλος Στ.)

Μελισσίων 14.30 Μελίσσια – Αρις Καλαμάτας

Ντίσιος – Λαμπίρης (Τσάμης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου