ΜΠΑΣΚΕΤ

Τοπικό ντέρμπι στον Αλμυρό για τη Γ’ Εθνική

τοπικό-ντέρμπι-στον-αλμυρό-για-τη-γ-ε-140690

Η 12η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών περιλαμβάνει το τοπικό ντέρμπι της Μαγνησίας ΓΣ Αλμυρού-Αγριά, που έχει φαβορί και αυτό είναι οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Νάνη.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, που υπήρξε και παίκτης και προπονητής του Γυμναστικού, χωρίς ιδιαίτερο άγχος, αφού καθάρισαν σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση «παραμονή» μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που πέτυχαν στα προηγούμενα παιχνίδια, θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί και να κυνηγήσουν την έκπληξη.

Οι Αλμυριώτες δεν έχουν προβλήματα και θα παραταχθούν πλήρεις, ενώ οι Αγριώτες θα στερηθούν των υπηρεσιών του Λουκίδη λόγω προσωπικού προβλήματος, ενώ αμφίβολος είναι ο Κουρτίδης και εξαιρετικά αμφίβολος ο Σκαμάγκας, η πιθανή απουσία του οποίου προβληματίζει περισσότερο από όλους την τεχνική ηγεσία, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη-εργαλείο, χρήσιμο για κάθε προπονητή.

Επίσης στον πάγκο δεν θα βρίσκεται ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, Σπύρος Στρατίκης, λόγω προβλήματος υγείας.

Ο Γυμναστικός μετά τη δεύτερη ήττα του από τον πρωτοπόρο και χωρίς καμία απώλεια Σπάρτακο Ιωαννίνων γνωρίζει ότι η πρώτη θέση πλέον έχει απομακρυνθεί, αλλά θέλει να τερματίσει οπωσδήποτε δεύτερος, για να είναι επιλαχούσα ομάδα για άνοδο σε περίπτωση που η ΕΟΚ θελήσει να καλύψει κάποιο κενό το καλοκαίρι.

Ο τεχνικός Παναγιώτης Νάνης ανησυχεί για το γεγονός ότι το παιχνίδι της ομάδας του με τους Σοφάδες την προηγούμενη εβδομάδα αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους Καρδιτσιώτες, θέλοντας να πιστεύει ότι η ομάδα του δεν θα χάσει κάτι από τον αγωνιστικό της ρυθμό. «Είναι ένα επικίνδυνο ματς και ο αντίπαλος δεν έχει να χάσει τίποτα. Θέλουμε να κερδίσουμε, για να ξαναπάρουμε τα πάνω μας», τονίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο 41χρονος προπονητής, ενώ από τη μεριά του ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης επισημαίνει: «Φαβορί είναι ο αντίπαλος, αλλά δεν πάμε, για να χάσουμε. Θυμηθείτε τι έγινε και στο πρώτο ματς, όπου ουσιαστικά ηττηθήκαμε στην τελευταία φάση».

Ο σημερινός αγώνας ξεκινά στις 17.00 στο κλειστό του Αλμυρού, που θα μπορεί να φιλοξενήσει αριθμό φιλάθλων στο 50% της χωρητικότητάς του, καθώς υπήρξε άρση των προηγούμενων περιοριστικών μέτρων.

Σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του ΓΣ Αλμυρού τονίζει:

«Εναν πολύ σημαντικό αγώνα δίνει το απόγευμα της Κυριακής (σ.σ. σήμερα) η ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αντίπαλος η έτερη ομάδα του νομού στον όμιλο, η ομάδα της Αγριάς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με βάση τα καινούρια υγειονομικά πρωτόκολλα που ψήφισε η πολιτεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να έρθουν να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα εισέρχονται στην κερκίδα με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων του αγώνα Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΜΟΝΟ αυτοί εισέρχονται στην κερκίδα ΔΩΡΕΑΝ.

O ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΦΩΝΗ – ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ»

Το σημερινό πρόγραμμα

Για την 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών γίνονται σήμερα τα εξής παιχνίδια (ώρα έναρξης 17.00):

Γ.Σ. Αλμυρού-Αγριά

Γερακίνης-Γιατρόπουλος (Μηναρετζόπουλος)

Αχέρων Καν.-Σοφάδες

Κωνσταντινίδου-Λιαρομάτης (Καραδήμας)

Αμπελώνας-Σπάρτακος Ιωαν.

Ηλιόπουλος-Κωνσταντινέλλης (Τσιργούλας)

Αναγέννηση Λαμίας-Τρίκαλα

Κούλης Χ.-Αδαμόπουλος (Κοτσίμπος)

Νίκαια 2012-Αγρίνιο

Γιαννούλης-Αβραμίδου (Σταμάτης)

Βαθμολογία

  1. Σπάρτακος Ιωαννίνων 22
  2. ΑΟ Τρίκαλα 19
  3. ΓΣ Αλμυρού 18
  4. ΓΣ Αμπελώνα 18
  5. ΓΣ Σοφάδων 17
  6. ΓΣ Αγριάς 15
  7. Αχέρων Καναλακίου 15
  8. Αναγέννηση Λαμίας 14
  9. ΓΕ Αγρινίου 13
  10. Νίκαια 2012 11

*ΓΣ Σοφάδων και ΓΣ Αλμυρού έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου