ΜΠΑΣΚΕΤ

Για την πρώτη νίκη

για-την-πρώτη-νίκη-136712
Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
Για την πρώτη νίκη στο πρώτο παιχνίδι έδρας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ θα παίξει σήμερα στις 5 μ.μ. η Νίκη Βόλου που θα υποδεχθεί στο κλειστό της Νέας Ιωνίας τον Ερμή Λαγκαδά, θέλοντας με τη βοήθεια και του κόσμου να πάρει το πρώτο ροζ φύλο αγώνα μετά την ήττα στην πρεμιέρα στη Λευκάδα από την Δόξα.

Το σημερινό ματς αντιμετωπίζεται ως γιορτή και χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής Νίκης: «Το μπάσκετ του Βόλου, αλλά και της Μαγνησίας συνολικά, γιορτάζει!!!

Σήμερα Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, στις 17.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν συναρπαστικό αγώνα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Ερμή Λαγκαδά. Μετά από πολλά χρόνια το βολιώτικο μπάσκετ εκπροσωπείται στα «σαλόνια» του μπάσκετ της Ελλάδας. Ελάτε να χειροκροτήσουμε τους αθλητές της βολιώτικης ομάδας και να απολαύσουμε ένα θέαμα επιπέδου Α2!!!».

Η Νίκη θέλει να ξεχάσει το πρώτο ματς κρατώντας τα θετικά για την ομάδα, ενώ ο προπονητής Γιώργος Ζαφειρούδης ποντάρει και στο ότι η Νίκη θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου για να φθάσει στη νίκη, καθώς στην πρεμιέρα έχασε αυτή την μεγάλη ευκαιρία, που ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν παρουσιάζεται κάθε φορά…

Ο σημερινός αντίπαλος της Νίκης, Ερμής Λαγκαδά, ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2 με νίκη επί του Αρκαδικού 85-71 και έχει προπονητή τον Στέφανο Πέρκο και η ομάδα βασίζεται σε παίκτες από πέρσι όπως οι: Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Μπάμπης Παρίτσης,Θάνος Καμαριώτης, Γιάννης Καϊκλής, Θοδωρής Ονασόγλου, Σταύρος Ζησόπουλος, Χάρης Πλιούκας, Ηλίας Τσιόγκας, ενώ ενίσχυσε το ρόστερ της και με νέους που είναι οι: Θανάσης Τιλλ (από Στρατώνι), Γιάννης Κασούρας (Αναγέννηση Φλόγα), Τάσος Μαυροκεφαλίδης (Μακεδονικός), Πέτρος Μίτροβιτς (από το εφηβικό του Αιγάλεω), Θοδωρής Γεωργίτσης (Έρεμπρο), Φίλιππος Καλογιαννίδης (Μαρούσι), Θανάσης Ιωακειμίδης (ΚΑΟΔ).

Για τη Νίκη σε σχέση με το πρώτο ματς ο προπονητής της Νίκης Γιώργος Ζαφειρούδης έχει λιγότερο αμφίβολη τη συμμετοχή του Αντώνη Χριστομάνου που είναι στη 12άδα, ενώ οι παίκτες που θα είναι σίγουρα στη διάθεσή του είναι οι Γιάννης Μαλτέσιος, Λευτέρης Στάμος, Μιχάλης Πολίτης, Γιώργος Μαυρογιάννης, Νίκος Θεοδωράκος, Ηλίας Φωσσές, Παναγιώτης Παπούλιας, Σάκης Κουτίνας, Γιάννης Καραγκιολίδης, Γρηγόρης Μυστιλιάδης και Αντώνης Σαμαράς.

*Για την 2η αγωνιστική στην Α2 στους σημερινούς αγώνες οι διαιτητές και οι κομισάριοι είναι:
Λίντο 14.00 Ηράκλειο-Δόξα Λευκάδας Αργυρού-Πουρσανίδης Κ-Ευφραιμίδης (Τζωρτζάκης)
Βαρδινογιάννειο 15.00 ΟΦΗ-Ν. Κηφισιά Μπήτης-Τζαφλέρης-Νικολούλης (Γιαννακουδάκης)
Λαυρίου 17.00 Λαύριο-Παγκράτι Ψαριανός-Μαγκλογιάννης-Μπούκας (Παλάτος)
Ζωγράφου 17.00 Φιλαθλητικός-Αίολος Τρικάλων Γεωργιάδης-Επιτροπάκης-Μάλαμας (Τασούλας)
Κοντόπευκου 17.00 ΚΑΠ-Ίκαροι Σερρών Σταματόπουλος-Δεσλής-Κοντίλης (Σγουρός)
Τρίπολης 17.00 ΣΕΦΑ Αρκαδικός-Κόροιβος Αμαλιάδας Καλδίρης-Ανδρικόπουλος-Πόντας (Κόκκορης)
Ν.Ιωνίας 17.00 Νίκη Βόλου-Ερμής Λαγκαδά Παφίλης-Θεονάς-Αναστόπουλος Α (Τσιργούλας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου