ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αντίδραση των οργανωμένων του Ολυμπιακού Βόλου στην παραίτηση Βλιώρα

η-αντίδραση-των-οργανωμένων-του-ολυμπ-124187

Μέσω ανάρτησής τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys σχολιάζουν την αποχώρηση Βλιώρα: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη μας για τη δήλωση – αποχώρησης του προπονητή μας στην ανδρική ομάδα μπάσκετ. Πλέον δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια. Η άποψη μας για το «αφεντικό» σου είναι γνωστή και τη λέμε δημόσια. Ένας που μας πολεμάει σαν σύνδεσμο, που πολεμάει την ομάδα μας εδώ και πόσα χρόνια, τι πρέπει να του πούμε, για να είσαι εσύ ευχαριστημένος, κύριε Γιώργο Βλιώρα; Ευχαριστώ; Δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου υπήρχε πριν από σας, υπάρχει τώρα και θα υπάρχει και μετά από σας. Όσον αφορά τον ερασιτέχνη να μας πει τις προθέσεις του απέναντι μας και γιατί παίρνει θέση υπέρ του πρώην προπονητή; Μας θέλει η όχι στο γήπεδο;».

Στον ίδιο τόνο ήταν και η ανάρτηση των Malavetas, που ανέφεραν: «Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία στον μαγικό κόσμο που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου. Προπονητής του μπασκετικού τμήματος να παραιτείται, επειδή του θίξαμε τον δήμαρχο – αφέντη του.

Εμείς μόνο ως καλό μπορούμε να δούμε την απομάκρυνση ενός ανθρώπου της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής από τον σύλλογο μας, μιας δημοτικής αρχής που έχει βαλθεί εδώ και χρόνια να κάνει τη ζωή του συλλόγου δύσκολη σε όλους τους τομείς, μιας δημοτικής αρχής με φασιστικό χαρακτήρα, με τραμπουκισμούς και πρακτικές νυχτερινού κέντρου. Θα είμαστε εδώ και μετά από όλους εσάς, ήμασταν και πριν.

Χορτάσαμε προσωπολάτρες όλα αυτά τα χρόνια. Στο καλό λοιπόν και να μας γράφεις Γιώργο Βλιώρα.

ΥΓ: Εισηγήσου στο δημοτικό συμβούλιο να δημιουργηθεί ομάδα μπάσκετ ΝΠΣ Βόλος να την καμαρώνετε και οι 10 οικογενειάρχηδες δημοτικοί σύμβουλοι στα σαλόνια της Euroleague».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου