ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραμονή Βλιώρα στον Ολυμπιακό Βόλου

παραμονή-βλιώρα-στον-ολυμπιακό-βόλου-117368

Ο Γιώργος Βλιώρας ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα στους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου μετά από επικοινωνία που είχε μαζί τους πως θα συνεχίσει να είναι προπονητής της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός έκρινε με βάση και τη θέληση των παικτών να μείνει στον πάγκο πως θα ήταν άδικο για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και κάνουν να τους αφήσει μόνους αυτή τη στιγμή και πως πρέπει να τελειώσουν τη σεζόν μαζί, ευχόμενοι άπαντες να επικρατήσει από δω και πέρα ηρεμία.

Νέες ανακοινώσεις για το θέμα Βλιώρα εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου, που έκαναν γνωστό ότι θα απέχουν από τους αγώνες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

Austrian Boys: «Στο εξής θα απέχουμε»

Οι Austrian Boys από τη μεριά τους αναφέρουν: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την άποψη μας ως προς τον Ερασιτέχνη της ομάδας μας και ειδικά ως προς τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του αντρικού τμήματος μπάσκετ. Μετά από συνάντηση που είχαμε χθες με κάποια από τα μέλη του Ερασιτέχνη, ώστε να λυθεί η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των οπαδών της ομάδας μας, μας τάξατε κάποια πράγματα, τα οποία δεν τηρήσατε. Δεν κάνατε πράξη τα λόγια σας ούτε για τα μάτια του κόσμου. Άλλα μας υποσχεθήκατε χθες και άλλα κάνατε σήμερα. Για να μαθαίνει και ο απλός κόσμος της ομάδας μας την αλήθεια…

Κύριοι, εμείς θα απέχουμε από δω και πέρα… Και θα απέχουμε όχι γιατί μας το ζητήσατε, αλλά γιατί εμείς έτσι γουστάρουμε. Γιατί δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία και τα ψέματα. Όσον αφορά την παγκόσμια πρωτοτυπία (την ψευδή ανακοίνωση των παιχτών σε βάρος των οργανωμένων) θα θέλαμε να τους πούμε μόνο το εξής: Πριν έρθετε στον Ολυμπιακό Βόλου παίζατε στην Ευρωλίγκα με περισσότερο κόσμο; Είχατε ξαναδεί ποτέ σας κόσμο να σας στηρίζει;

Είστε όλοι περαστικοί από τον Ολυμπιακό Βόλου, εμείς ως οργανωμένοι θα είμαστε για πάντα. Ήμασταν πριν από εσάς, είμαστε τώρα και θα είμαστε και μετά από εσάς! Αυτήν είναι η διαφορά μας…

Απέχουμε από τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Η αξιοπρέπειά μας καθώς και η τιμή μας δεν μας επιτρέπει να στηρίξουμε έναν άνθρωπο, ο οποίος έμπρακτα έχει πολεμήσει την ομάδα μας. Θα επιστρέψουμε, μόλις το κρίνουμε εμείς! Μόλις ελευθερωθεί και αυτό το τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου! Και εμείς σαν οργανωμένοι έχουμε ένα κακό: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ».

Malavetas: «Καλή λευτεριά»

Σε ό,τι αφορά στους Malavetas τονίζουν: «Μετά τη χθεσινή συνάντηση με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και τη σημερινή ανακοίνωση πως η ομάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Βλιώρα θα θέλαμε να κάνουμε ξεκάθαρη τη θέση μας δημόσια πως διαφωνούμε με την κίνηση αυτή.

Κατανοούμε και εκτιμούμε την προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει τα τμήματα της ομάδας ζωντανά σε μια κατάσταση συνεχούς πολέμου από τον περαστικό νταβά της πόλης, αλλά η οπαδική μας συνείδηση δεν μας επιτρέπει να βρισκόμαστε στο ίδιο γήπεδο με έναν προπονητή που παραιτείται πριν από κρίσιμα παιχνίδια παραμονής, κρεμώντας στην ουσία την ομάδα, επειδή θίχτηκε που βρίζουμε (και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε) τον προϊστάμενο του για λόγους που αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανακοίνωση.

Δεν μπορούμε να στηρίξουμε παίχτες που κουνάνε το δάχτυλο σε οπαδούς με εντεταλμένες ανακοινώσεις της πλάκας. Ας πάνε στις ομάδες με τα γεμάτα γήπεδα που έπαιζαν τόσα χρόνια και ας μας αφήσουν.

Όταν οι συνθήκες είναι υγιείς, θα επιστρέψουμε σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται η ομάδα με το μέτωπο καθαρό.

Μέχρι τότε, καλή λευτεριά!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου