ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ανεβάζει τον πήχη η Rolls Royce

ανεβάζει-τον-πήχη-η-rolls-royce-818029

Οι αναβαθμίσεις στο εργοστάσιο του Goodwood ολοκληρώθηκαν, με τους μηχανικούς της διάσημης βρετανικής φίρμας να έχουν ξεκινήσει την ανάπτυξη της νέας γενιάς της Phantom.

Το αυτοκίνητο βρίσκεται στη διαδικασία της εξέλιξης και σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Rolls Royce βασίζεται σε μια καινούργια αρθρωτή πλατφόρμα, το σασί είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με την πολυτέλεια να κυμαίνεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Κάτι απολύτως λογικό βέβαια, καθώς οι πελάτες της RR δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο.

Η νέα Phantom αναμένεται στην αγορά το 2018 και θα είναι διαθέσιμη στη βασική και στην LWB έκδοση. Η βασική σχεδιαστική φιλοσοφία θα παραμείνει ίδια, με τις όποιες αλλαγές να προβάλλουν τον έντονο δυναμισμό του αμαξώματος, την επιβλητικότητα και τον ξεχωριστό χαρακτήρα του μοντέλου.

Θυμίζουμε πως, η τωρινή έβδομη γενιά της Phantom θα σταματήσει να παράγεται στις 31 Δεκεμβρίου 2016. Για να την αποχαιρετήσει, η RR δημιούργησε μια ειδική έκδοση με την ονομασία Zenith Collection η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 50 μονάδες, όλες εξατομικευμένες ανάλογα με τις επιθυμίες των εκλεκτών και πάμπλουτων πελατών.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου