ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Volvo: Η έλευση του νέου S90 καλλιεργεί υψηλές προσδοκίες

volvo-η-έλευση-του-νέου-s90-καλλιεργεί-υψηλές-782062

Η έλευση του νέου S90 της Volvo καλλιεργεί υψηλές προσδοκίες και ταυτόχρονα ανοίγει τη συζήτηση για το μέλλον του σουηδού κατασκευαστή.

Αναμφίβολα, η νέα πρόταση της σουηδικής εταιρείας προκάλεσε πολλές συζητήσεις στην ομάδα μας, καθόσον, έρχεται με πολλές αξιώσεις να αλλάξει τις ισορροπίες στην κατηγορία των πολυτελών σεντάν.

Μεγάλο αμάξωμα στα 5 μέτρα, 2λιτρος ντηζελοκινητήρας-διαμάντι, νέο 8άρι αυτόματο κιβώτιο, τετρακίνηση, πλαίσιο «μπετόν», πολυτέλεια, αλλά κυρίως πλήρες σε αυτοματισμούς με καινοτομικά συστήματα ασφαλείας και ενημεροδιασκέδασης που προσφέρουν ακόμη και δυνατότητες (ημι)αυτόνομης οδήγησης.

Μοιραία, η κουβέντα μεταξύ μας πήγε στις συγκρίσεις για το πόσο «5άρα» ή E-Class είναι το νέο S90 ή εάν θα πρέπει να το δούμε βάσει διαστάσεων, απέναντι δηλαδή στις ναυαρχίδες της BMW και της Mercedes-Benz…

Οι απόψεις που εκφράστηκαν είχαν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς σε απόλυτη στοίχιση η ομάδα του C&D αναγνώρισε το κατασκευαστικό άλμα των Σουηδών (έχοντας φυσικά και το δείγμα γραφής του XC90), συμφωνώντας τελικά ό,τι η διαφορά πλέον δεν είναι χαώδης παρά μόνον στις λεπτομέρειες.

ΠΗΓΗ: Car and Driver

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου