ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Την 1η Οκτώβρη ξεκινά το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι

την-1η-οκτώβρη-ξεκινά-το-διεθνές-σαλόνι-779725

Η φετινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την 1 Οκτωβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου στην Πόλη του Φωτός. Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια και εναλλάσσεται με την Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης. Το 2017 θα διεξαχθεί η γερμανική έκθεση. Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2104 σημείωσε ρεκόρ στη προσέλευση επισκεπτών. Από τις πόρτες της έκθεσης πέρασαν 1.253.513 επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Την Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης, το 2015, επισκέφθηκαν 931.700 φίλοι του αυτοκινήτου.

Το πρώτο εξάμηνο κάθε χρονιάς το σημαντικότερο γεγονός είναι η καθιερωμένη Διεθνείς Έκθεση της Γενεύης. Η πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη καθώς και άλλες εταιρείες που προσβλέπουν στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου συμμετέχουν στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι φέτος ο αριθμός των μοντέλων, εκδόσεων και τεχνολογικών καινοτομιών θα είναι αυξημένος κατά 34% σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση που έγινε το 2014.

Φέτος για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης διοργανώνεται το Mondial Innovation Forum. Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση με κεντρικό θέμα Moving Beyond Cars, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου. Έχουν προσκληθεί να μιλήσουν και να αναπτύξουν τις ιδέες τους για το μέλλον του αυτοκινήτου διακεκριμένα στελέχη.

Στο Mondial Innovation Forum, θα συγκεντρώσει 300 διεθνείς επαγγελματίες από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, τις εταιρείες διαχείρισης προϊόντων, ανάπτυξης καινοτομιών κ.α. Δίνεται η δυνατότητα να εκθέσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους ενώ θα επιλέγουν και οι καλύτερες για να αξιοποιηθούν από ειδικευμένες εταιρείες.

(ethnos.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου