ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μια κλασική Ford Mustang με…γεύση από Tesla

μια-κλασική-ford-mustang-μεγεύση-από-tesla-751772

Η Aviar Motors, με έδρα τη Ρωσία, δίνει στη δημοσιότητα τα ψηφιακά σχέδια της ηλεκτρικής κλασικής Ford Mustang που θα βάλει άμεσα στην παραγωγή.

Πρακτικά πρόκειται για ένα μεγαλεπήβολο project καθώς το μοντέλο παραγωγής θα βασίζεται στο Tesla Model S και θα εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 840 ίππων. Οι Ρώσοι ισχυρίζονται πως το R67, όπως θα είναι η ονομασία του αυτοκινήτου τους, θα προσφέρει επιτάχυνση 0-100 σε 2,2 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα και αυτονομία κίνησης 507 χιλιομέτρων.

Όπως μπορούμε και από τις σχετικές φωτογραφίες, στο εξωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου διατηρούνται πολλά από τα ρετρό στοιχεία, ενώ στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί πολλές σύγχρονες εφαρμογές όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό. Προς το παρών η Aviar Motors δεν αναφέρει πότε το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες και ποιο θα είναι το κόστος αγοράς του. Πάντως, το τελικό αποτέλεσμα δείχνει να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις της εμβληματικής Mustang.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου