ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Nissan e.dams κατακτά τη 2η θέση στη Formula E

η-nissan-e-dams-κατακτά-τη-2η-θέση-στη-formula-e-750688

Η ομάδα της Nissan e.dams κινείται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, με δύο αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωσή του.

Ο οδηγός της Nissan e.dams, Sebastien Buemi, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον ένατο γύρο του πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E, στον τέταρτο αγώνα από τους συνολικά έξι, για την ολοκλήρωση του τελικού της διοργάνωσης στο Βερολίνο. Παράλληλα, ο έτερος οδηγός της ομάδας Oliver Rowland, κατάφερε να φτάσει στην πέμπτη θέση στον σημερινό αγώνα, συντελώντας στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα των ομάδων. Και οι δύο οδηγοί προκρίθηκαν για την Super Pole, κλειδώνοντας τη δεύτερη σειρά στις θέσεις κατάταξης για την Nissan e.dams, με τον Rowland να ξεκινά τον αγώνα από την P3 και τον Buemi από την P4, με την παραδοσιακή διάταξη πίστας στο αεροδρόμιο Tempelhof του Βερολίνου.

Σε έναν αγώνα με ένταση και στρατηγική, αλλά και με ψιλόβροχο στους πρώτους γύρους, οι οδηγοί της Nissan e.dams κυνηγούσαν την κορυφή, με τον Rowland να κινείται στη δεύτερη θέση, ως ένα σημείο. Μόνο στα τελικά στάδια του αγώνα, ο Rowland βρέθηκε στην τέταρτη θέση, μετά από μια δυνατή κούρσα.

Η Nissan συμμετέχει στην Formula E από την περασμένη σεζόν. Το πρωτάθλημα των ηλεκτρικών μονοθέσιων φέρνει τον ενθουσιασμό και τις επιδόσεις της τεχνολογίας της Nissan από τα EVs μηδενικών εκπομπών στους λάτρεις των αγώνων, σε όλο τον κόσμο και επιτρέπει στην εταιρεία να αποκτήσει τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση των εμπορικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Σε ένα αγωνιστικό σκηνικό, κεκλισμένων των θυρών, στην πίστα του Αεροδρομίου Tempelhof του Βερολίνου, οι τελευταίοι διπλοί αγώνες θα γίνουν σήμερα και αύριο, σε διαφορετική διάταξη, εντός της πίστας.

Το νέο λογότυπο της Nissan θα εμφανίζεται σε ολόκληρο το γκαράζ της ομάδας Nissan e.dams, στα αγωνιστικά αυτοκίνητα και στις στολές των οδηγών, κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Βερολίνο. Το νέο λογότυπο παρουσιάστηκε την 15η Ιουλίου, στην παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου Nissan Ariya, του 100% ηλεκτρικού crossover SUV.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου