ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW Alpina B6 xDrive Gran Coupe με 600 ίππους

bmw-alpina-b6-xdrive-gran-coupe-με-600-ίππους-668618

Μετά την Σειρά 6 Gran Coupe, ήρθε η ώρα της Alpina B6 Gran Coupe να ανανεωθεί, τόσο από αισθητικής πλευράς, όσο και μηχανικών τμημάτων.

Η ειδική αυτή έκδοση του μεγάλου sport coupe, διαφέρει αισθητικά από την απλή BMW 6 Gran Coupe, χάρη στο επιθετικό bodykit. Η Alpina ανασχεδίασε τη μάσκα, τοποθέτησε φώτα τεχνολογίας LED Adaptive Headlights με λειτουργία High Beam Assistant, ζάντες 20 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 255/35 μπροστά και 295/30 πίσω, καθώς και νέα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Στην καμπίνα, ξεχωρίζουν τα ανασχεδιασμένα όργανα, οι νέες δερμάτινες επενδύσεις και ο πολυτελής διάκοσμος. Κάτω από το καπό βρίσκεται μια τροποποιημένη εκδοχή του V8 4.4 biturbo κινητήρα, με την ισχύ να ανεβαίνει από τους 540 στους 600 ίππους και τη ροπή από τα 731 Nm στα 799.

Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, το οποίο έχει επαναρυθμιστεί από την Alpina. Φέρει στο βασικό εξοπλισμό το σύστημα τετρακίνησης xDrive, με τα 0-100 να έρχονται σε 3,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 322 χλμ./ώρα.

Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο, με τις πρώτες παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο. Όσο για την τιμή, προς τον παρόν είναι άγνωστη.

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου