ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αλλάζει νότα στην καθημερινότητα

αλλάζει-νότα-στην-καθημερινότητα-569609

Το νέο Nissan Note έχει την ικανότητα να παίξει διπλό ρόλο. Είναι το καθημερινό αυτοκίνητο με περιορισμένο κόστος χρήσης, το οποίο αντιμετωπίζει με χαρακτηριστική ευκολία τις αντιξοότητες του αστικού περιβάλλοντος, ενώ μόλις κληθεί, δίνει το «παρών» και στον αυτοκινητόδρομο.

Να τονίσω τους μεγάλους χώρους που συγκρίνονται με τη μεγαλύτερη κατηγορία των μικρομεσαίων, καθώς και την τεχνολογική υπόστασή του.

Συγκεκριμένα, το καινοτόμο σύστημα Nissan Safety Shield κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του προσφέροντας στον οδηγό ένα πακέτο τεχνολογιών που συνδυάζονται έξυπνα, προκειμένου να καρπωθεί απτά οφέλη. Αποτελούμενο από ένα πακέτο λειτουργιών και συστημάτων, όπως η προειδοποίηση τυφλού σημείου (Blind Spot Warning), η λειτουργία προειδοποίησης απότομης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Departure Warning), καθώς και το προηγμένο σύστημα ανίχνευσης εμποδίων (Moving Object Detection System), το Nissan Safety Shield προσφέρει ένα νέο επίπεδο υποστήριξης στον οδηγό.

Το άγρυπνο «μάτι» του Nissan Safety Shield αποτελεί μια κάμερα με ευρυγώνιο φακό, επιμελώς τοποθετημένη στην πίσω πόρτα. Η καινοτομία σε αυτή την κάμερα έγκειται στο σύστημα πλύσης και στεγνώματος που έχουν αναπτύξει οι μηχανικοί της Nissan. Εκτός από την εκτόξευση νερού και πλυστικού υγρού στον φακό της, υπάρχει και σύστημα για το στέγνωμά της με πεπιεσμένο αέρα. Ετσι παρέχει ανά πάσα στιγμή την απόλυτα καθαρή ορατότητα, αποδεικνύοντας το βάθος της καινοτομίας του νέου Nissan Note.

Παράλληλα, το σύστημα πανοραμικής θέασης (Around View Monitor) προσφέρει στον οδηγό την απεικόνιση του αυτοκινήτου από όλες τις γωνίες, γεγονός που κάνει τη στάθμευση, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, παιχνιδάκι. Το πακέτο όλων αυτών των προηγμένων τεχνολογιών συμπληρώνει το προσφάτως εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης Nissan Connect, συνδυάζοντας τη δορυφορική πλοήγηση, τη συνδεσιμότητα με Bluetooth, αλλά και τη συμβατότητα (και με θύρα USB) με iPod/iPhone, σε μια εύκολη σε χρήση, οθόνη αφής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου