ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel, σε πολλά ταμπλό…

opel-σε-πολλά-ταμπλό-415251

Με την ελληνική πρεμιέρα του νέου Opel Astra να προηγείται της παγκόσμιας, πραγματοποιήθηκε προχθές η εκδήλωση Opel Summer Stars, στο Κτήμα 48, στην Ανάβυσσο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Ελληνικού Ειδικού Τύπου, αλλά και Στελεχών εταιριών και του Δικτύου Διανομέων Opel. Συμβολική κίνηση σε δύσκολους καιρούς και σε ρόλο «συμπρωταγωνιστή» του νέου μικρομεσαίου Opel, βρέθηκαν το νέο KARL, ένα μοντέλο που θα βάλει την εταιρία στην αγορά των μίνι με αξιώσεις, αλλά και το νέο ADAM S. Γράφει ο Νίκος Λουπάκης

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να αισιοδοξούμε και να στηρίζουμε την ελληνική αγορά. Ελπίζουμε σύντομα να επέλθει ομαλοποίηση και σταθερότητα, βασικοί παράγοντες για την ανάπτυξη που τόσο περιμένουμε όλοι μας. Το Astra παρουσιάζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, δύο μήνες πριν την Παγκόσμια Παρουσίασή του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανγκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο! Αυτό και μόνο αποτελεί είδηση!

Το νέο μοντέλο της Opel φέρει τεχνολογίες ανώτερων κατηγοριών. Με τους νέους υπερσύγχρονους κινητήρες, οι οποίοι εφαρμόζονται σε όλη πλέον την γκάμα των αυτοκινήτων, η Opel καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες μετακίνησης τόσο για βενζινοκίνηση όσο και για πετρελαιοκίνηση» δήλωσε ο Γιάννης Πασσάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GM Hellas.

tvxs.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου