ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Φθηνότερα το Aprilia Scarabeo 300 i.e.

φθηνότερα-το-aprilia-scarabeo-300-i-e-264869

Συνεχίζεται η ελκυστική προσφορά της Piaggio Hellas για το Aprilia Scarabeo 300 i.e. Να υπενθυμίσουμε ότι η προσφορά της εταιρίας ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Ειδικότερα, το Aprilia Scarabeo συνεχίζει να προσφέρεται στην ελκυστική τιμή των 3.690 ευρώ που το κατατάσσει αυτόματα σε ένα από τα πιο προσιτά μεσαία scooter της ελληνικής αγοράς.

Το γνωστό σε όλους scooter της ιταλικής εταιρίας συνδυάζει μοντέρνες και κλασικές γραμμές και απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν αλλά δεν θέλουν να κάνουν θυσίες στον τομέα της πρακτικότητας. Κινείται από το γνωστό μονοκύλινδρο κινητήρα Quasar του ομίλου Piaggio, ο οποίος διακρίνεται για την αξιοπιστία, την χαμηλή κατανάλωση βενζίνης και τις καλές επιδόσεις που προσφέρει τόσο από στάση όσο και εν κινήσει.

Κάτω από τη σέλα του θα βολέψετε με άνεση ένα κράνος κλειστού τύπου ανεξάρτητα από το μέγεθος του αλλά και αρκετά μικροαντικείμενα που μπορεί να χρειαστείτε στις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Στο δρόμο το Scarabeo, ξεχωρίζει τόσο για την αισθητική του όσο και για τα ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα άνεσης που προσφέρει τόσο στον αναβάτη όσο και στον συνεπιβάτη. Υπεύθυνη για αυτό η μεγάλη σε μήκος και φαρδιά σέλα με το πλούσιο αφρώδες που στηρίζει σωστά και τους δύο επιβαίνοντες.Το Scarabeo 300 i.e. είναι διαθέσιμο με την τιμή των 3.690 ευρώ για ένα περιορισμένο αριθμό. Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο της Aprilia αλλά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες και προνόμια που προσφέρει η ιταλική εταιρία μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Aprilia (http://www.aprilia.com.gr/). Μπορείτε επίσης να καλέσετε στο τηλ. 210-7572100 210-7572100

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου