ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Robocop: Να σταματάς όταν σου κάνει σήμα!

robocop-να-σταματάς-όταν-σου-κάνει-σήμα-22920

Το Hollywood δεν σταματά να θυμάται παλιές επιτυχίες και να τις λανσάρει από την αρχή. Όπως κάνει ξανά με τον Robocop. Καθώς όμως δεν είμαστε εδώ για να ασκήσουμε κριτική κινηματογράφου, μας προκλήθηκε το ενδιαφέρον για την ταινία από τις φωτογραφίες και το video που είδαμε από τα γυρίσματα. Γιατί σε αυτό το απόσπασμα πρωταγωνιστεί η μοτοσυκλέτα του Robocop, που ίσως είναι ένα Kawasaki Z1000, και δείχνει αρκετά “άγριο”.

Βέβαια αυτά τα μαρσπιέ που τα έχουν τοποθετήσει στο καλυμμένο από εντυπωσιακά πλαστικά ψαλίδι, δεν θα είναι και το καλύτερο για να οδηγείς μέσα στην πόλη, και να κατεβαίνεις ανά πάσα στιγμή σαν αστραπή βάζοντας πλαϊνό σταντ. Εκτός και αν την πετάς κάτω.

Αλλά αυτός είναι ο Robocop και είναι μισός μηχανή, μπορεί να “μιλάει” με την μοτοσυκλέτα και το σταντ να κατεβαίνει μόνο του λίγο πριν αυτή ακινητοποιηθεί. Θα έχει πλάκα να δούμε πως παρκάρει τη μοτοσυκλέτα του νέος Robocop.

Πάντως το Z1000 είναι μια μοτοσυκλέτα που η Kawasaki πρόσεξε πάρα πολύ την εμφάνιση της ώστε να δείχνει αρκετά εξωτική, προσθέτοντας μικρές λεπτομέριες και πλαστικά που περιμένεις να δεις σε streetfighter και όχι σε naked. Μόνο το Hollywood θα μπορούσε να την μεταμορφώσει τόσο καλά που να μην θυμίζει σε τίποτα με το πρωτότυπο. Πολύ εντυπωσιακές επίσης οι χούφτες.

Για να ξηλώνεις καθρέφτες και να μην σε νοιάζει ποτέ αν θα βγάλει σπίθες το μηχανικό σου χέρι. Θα προστατεύουν αναμφίβολα και από το κρύο, αλλά αυτό λίγο θα νοιάζει τον “ηλεκτρο-υδραυλικά” κινούμενο Robocop.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου