ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

QBEAK. Από την Δανία με … αγάπη

qbeak-από-την-δανία-με-αγάπη-215044

Έρχεται από την Δανία και ενθουσιάζει. Μικρό αυτοκίνητο πόλης με δύο ηλεκτροκινητήρες, όμορφη και διαφορετική σε σχέση με όσα γνωρίζουμε εμφάνιση, και δυνατότητες πολλαπλών παραλλαγών. Ένα αυτοκίνητο που θα μπει στην παραγωγή εφέτος και θα συζητηθεί Δεν συναντάμε συχνά ένα μικρό ηλεκτρικό όχημα κατασκευασμένο από πλαστικό που πραγματικά μας ενθουσιάζει τόσο πολύ. Το δανέζικο μοντέλο που έχει σχεδιασθεί και κατασκευαστεί από την QBEAK ECOmove είναι, πρώτα απ ’όλα, ένα εκπληκτικό κομμάτι από πλευράς εμφάνισης, ριζικά διαφορετικό από αυτό που οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει, ειδικά όταν πρόκειται για ηλεκτρικά οχήματα πόλης.

Είναι βέβαιο πως το συγκεκριμένο όχημα τραβά την προσοχή όταν κινείται στην πόλη. Έχει μήκος 3 μέτρα, το πλάτος του είναι στα 1,75 μ. και το ύψος του 1,63 μ. Με δεδομένο πάντως ότι το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό όλα συγκλίνουν στην άποψη πως θα μπορεί να δεχτεί πολλές παραλλαγές.

Το όχημα κινείται από δύο ηλεκτροκινητήρες που παράγουν συνολική ισχύ 95 ίππων. Επιπλέον, με συνολικό βάρος τόσο χαμηλό, μόλις 425 κιλά, οι μπαταρίες του εξασφαλίζουν αυτονομία μέχρι 300 χιλιόμετρα . Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι πραγματικά εντυπωσιακοί εξασφαλίζοντας συγχρόνως τελική ταχύτητα 120 χλμ./ώρα.

Ωστόσο, τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το εσωτερικό είναι επίσης προσαρμόσιμο και μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 ατομικά καθίσματα! Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει φέτος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου