ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To Nissan NV200 Taxi θα έρθει και στην Ελλάδα

to-nissan-nv200-taxi-θα-έρθει-και-στην-ελλάδα-204695

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Nissan, το NV200 Taxi αναμένεται να έρθει πολύ σύντομα και στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο μοντέλο εμφανίστηκε πριν από μερικούς μήνες στους δρόμους της Νέας Υόρκης, θα κυκλοφορήσει στο Λονδίνο και τελικά θα το δούμε, όπως όλα δείχνουν, και στη χώρα μας.

Εσωτερικά, το ιαπωνικό μοντέλο διαθέτει χώρους για πέντε επιβάτες, ενώ η πίσω σειρά καθισμάτων είναι αναδιπλούμενη, γεγονός που επιτρέπει την ευελιξία στον χώρο των αποσκευών. Επίσης, είναι εφοδιασμένο με μεγάλη γυάλινη οροφή, ενώ έχει και πλήρη πρόσβαση αναπηρικού αμαξιδίου μέσω της συρόμενης πόρτας.

Ο πίνακας οργάνων φιλοξενεί έναν ολοκληρωμένο υπολογιστή ταξιδίου, ενώ δεν λείπουν οι συνηθισμένες ενδείξεις πληροφοριών – όπως η κατανάλωση του καυσίμου, τα διαστήματα service, τα διανυθέντα χιλιόμετρα κ.ά.. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό για τον οδηγό είναι η στάνταρ συνδεσιμότητα του κινητού τηλεφώνου με Bluetooth.

Το σύγχρονο ταξί της Nissan είναι εφοδιασμένο με πλούσιο εξοπλισμό που αφορά στην ασφάλεια, όπως το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των φρένων (ABS), το σύστημα υποβοήθησης της πέδησης (Brake Assist), καθώς και ηλεκτρονικός κατανεμητής πέδησης (EBD). Το NV200 Taxi τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα turbodiesel 1.5-λίτρων, με δύο εκδόσεις σε ιπποδυνάμεις 89 και 110 ίππους.

Xαρακτηριστικό του πλεονέκτημα αποτελούν οι χαμηλές εκπομπές CO2, που ξεκινούν από τα 139γρ./χλμ. (για τον 89hp κινητήρα). Οι εκδόσεις με τον κινητήρα των 89 ίππων εφοδιάζονται με μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων, ενώ στην έκδοση των 110 ίππων υπάρχει κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

Προς το παρόν, οι τιμές του δεν έχουν γίνει γνωστές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου