ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Hyundai i10 2014: Σε τροχιά ανανέωσης

hyundai-i10-2014-σε-τροχιά-ανανέωσης-202600

Αν και η πρεμιέρα του ανανεωμένου κορεατικού supermini δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν από ένα χρόνο μιας και έχει προγραμματιστεί για το Σεπτέμβριο του 2013 και την έκθεση της Φρανκφούρτης, έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης όπου και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι αν και το Hyundai i10 θα διατηρήσει τη γνώριμη σιλουέτα του και τις διαστάσεις του, η ευρύτητα των καμουφλαρισμένων τμημάτων αποκαλύπτει ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στη σχεδίαση.

Σε αυτές αναμένεται να συγκαταλέγεται εκτός από τα φωτιστικά σώματα που θα ενσωματώσουν LED ημέρας και τη γρίλια και ένα νέο ανασχεδιασμένο καπό.

Τα πλευρικά τμήματα αναμένεται να υιοθετήσουν μια πιο ανάγλυφη αισθητική, συντείνοντας σε ένα πιο δυναμικό στυλ, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τη σχεδίαση του πίσω τμήματος όπου θα κυριαρχούν πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες, μια μεγαλύτερη και θύρα πορτ μπαγκάζ για μεγαλύτερη πρακτικότητα.

Σε επίπεδο κινητήρων αν και δεν αναμένονται ριζικές αλλαγές η Hyundai θα επιδιώξει την περαιτέρω βελτίωση του τρικύλινδρου κινητήρα του 1,0 λίτρου σε επίπεδο αποδοτικότητας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου