ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ανάκληση αυτοκινήτων CHEVROLET στην Ελλάδα

ανάκληση-αυτοκινήτων-chevrolet-στην-ελλάδα-200683

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210 5773460.

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία Chevellas A.E., Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων CHEVROLET, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων CHEVROLET μοντέλα Captiva (MY07–MY10), Aveo (MY09-MY11), Lacetti (MY07-MY08) και Epica (MY08-MY10).

Η ανάκληση αφορά 5020 οχήματα, με χρονολογία κατασκευής Captiva: MY07–MY10, Aveo: MY09-MY11, Lacetti: MY07-MY08, Epica: MY08-MY10, στα οποία ενδέχεται να παρατηρηθεί υπερβολική διαδρομή του πεντάλ του φρένου ή / και μειωμένη απόδοση του συστήματος πέδησης. Τα οχήματα έχουν λειτουργική πέδηση.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί κάποια περιστατικά σε ορισμένα μοντέλα Captiva στην Κορέα και την Ιταλία τα οποία βρίσκονται στη διαδικασία αξιολόγησης.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως από την εταιρεία Chevellas A.E. μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν με ραντεβού στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της CHEVROLET σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος της υδραυλικής μονάδας ABS καθώς και οι απαραίτητες εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου