ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 2013: KTM DUKE 200

νεο-μοντελο-2013-ktm-duke-200-191798

Μικρό στο μάτι…

Άργησε αλλά ήρθε! Το νέο Duke 200 είναι πλέον στη διάθεση όσων θέλουν να κυκλοφορούν με κάτι ξεχωριστό χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

O κινητήρας του είναι τετράχρονος, υγρόψυκτος, με τετραβάλβιδη κεφαλή και δύο ΕΕΚ, ενώ το σύστημα τροφοδοσίας έχει αναλάβει μια μονάδα ψεκασμού ηλεκτρονικά ελεγχόμενη. Η ιπποδύναμη βρίσκεται ψηλά για τα μόλις 200 κυβικά του και είναι 26 ολόκληροι ίπποι, ικανοί να του προσφέρουν καλές επιταχύνσεις και μια τελική που ξεπερνά τα 130 χλμ/ώρα!

Oι Αυστριακοί ανακοινώνουν μεγάλη οικονομία καυσίμου και με ρεζερβουάρ καυσίμου στα 10.5 λίτρα οι επισκέψεις στα βενζινάδικα αναμένεται να είναι εξαιρετικά αραιές.

H όλη κατασκευή ζυγίζει μόλις 125 κιλά και με τη γνωστή εργονομία της ΚΤΜ ο μικρός “Δούκας” αναμένεται να βγει δαφνοστεφανωμένος νικητής στις καθημερινές μάχες του κυκλοφοριακού.

Εξοπλισμένο με κορυφαία περιφερειακά, όπως ανάρτηση από την WP, τετραπίστονη ακτινική δαγκάνα μπροστά με πλευστό δίσκο 300 χλστ., πλαίσιο χωροδικτύωμα, αλουμινένιο ψαλίδι α λα Duke 690 και πλήρη ψηφιακό πίνακα οργάνων, κοστίζει 4.290 ευρώ και είναι ήδη ετοιμοπαράδοτο στο δίκτυο της ΚΤΜ ανά την Ελλάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου