ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κορυφαίο βραβείο σχεδιασμού για το Mercedes Αctros

κορυφαίο-βραβείο-σχεδιασμού-για-το-mercedes-α-11473

Για ακόμα μια φορά το Mercedes-Benz Αctros κατάφερε να βραβευτεί για τη σχεδίασή του. Το γερμανικό φορτηγό απέσπασε το βραβείο iF στην κατηγορία «Σχεδιασμός προϊόντος» και είναι το τέταρτο αναγνωρισμένο βραβείο σχεδίασης για το φορτηγό-ναυαρχίδα της μάρκας.

Η ετικέτα iF είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη και χαρακτηρίζει τον εξαιρετικό σχεδιασμό. Φέτος, 49 εμπειρογνώμονες από τους τομείς του σχεδιασμού, της βιομηχανίας και της εκπαίδευσης επέλεξαν τα αγαπημένα τους προϊόντα ανάμεσα σε περισσότερες από 3.000 συμμετοχές.

Ο διαγωνισμός των βραβείων σχεδίασης iF διοργανώνεται εδώ και 60 χρόνια από την International Forum Design, η οποία εδρεύει στο Ανόβερο και επιπλέον φιλοξενεί εκθέσεις από όλον τον κόσμο. Κάθε χρόνο, τα βραβεία για εξαιρετικό σχεδιασμό επικεντρώνονται σε τρεις τομείς: προϊόν, επικοινωνία και συσκευασία.

Το νέο Actros παράγεται στο Woerth και χρησιμοποιείται για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. Οι σχεδιαστές «ζωγράφισαν» ένα ολοκαίνουργιο Actros, το οποίο ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες για οικονομία, άνεση, δυναμική οδηγική συμπεριφορά και εξατομίκευση.

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Mercedes-Benz Vans & Trucks, ο Kai Sieber

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου