ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έξαλλος οδηγός εμβολίζει μοτοσικλετιστή για ένα καθρέπτη (video)

έξαλλος-οδηγός-εμβολίζει-μοτοσικλετ-1006948

Είναι αρκετές οι περιπτώσεις που ένας μοτοσικλετιστής περνάει ανάμεσα από σταματημένα αυτοκίνητα και χωρίς να έχει υπολογίσει σωστά, χτυπάει κάποιον καθρέπτη.

Στις περισσότερες περιπτώσεις το θέμα λύνεται με πολιτισμένο τρόπο και με την καθορισμένη νομική διαδικασία, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις όπου οι μοτοσικλετιστές γίνονται… καπνός.

Μια παρόμοια κατάσταση είχαμε πρόσφατα στη Βρετανία, ωστόσο ο τρόπος που λύθηκε το ατύχημα οδήγησε τον οδηγό του αυτοκινήτου στη φυλακή. Ένας μοτοσικλετιστής με ένα enduro πέρασε δίπλα από ένα SUV ακουμπώντας τον καθρέπτη του. Ο οδηγός, συνταξιούχος, έγινε έξαλλος με το συμβάν και αποφάσισε να ακολουθήσει τον μοτοσικλετιστή ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει.

Μετά από μερικά λεπτά καταδίωξης η μοτοσικλέτα μπήκε σε ένα χωμάτινο μονοπάτι το οποίο οδηγούσε σε αδιέξοδο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κινούμενος με σχεδόν 80 χλμ./ώρα αποφάσισε να μην σταματήσει όταν παγιδεύτηκε η μοτοσικλέτα και έπεσε πάνω του ρίχνοντας τον αναβάτη άτσαλα στο έδαφος.

Το περίεργο είναι ότι όταν κλήθηκε η αστυνομία για το συμβάν, ο συνταξιούχος οδηγός ισχυρίστηκε ότι η κάμερα καταγραφής που είχε στο αυτοκίνητό του έσπασε. Όταν όμως είδε ότι τα πράγματα ζορίστηκαν τελικά παραδέχτηκε το ψέμα του, έδωσε το υλικό και του επιβλήθηκε 8 μήνες φυλάκιση για επικίνδυνη οδήγηση που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου