Κουρελιασμένη η Ελληνική σημαία

Τελευταία ενημέρωση: 2013-03-28, 12:25:13
Κουρελιασμένη η Ελληνική σημαία

 Κουρελιασμένη κυματίζει η Ελληνική σημαία στη ακτή Πευκακίων στις Αλυκές. Η εικόνα της μόνο θλίψη προκαλεί σε όποιον την αντικρίζει. Οι κάτοικοι των Αλυκών αν και έχουν ζητήσει πολλές φορές από τους αρμόδιους του Δήμου Βόλου να γίνει αντικατάσταση της Ελληνικής σημαίας, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα.

Αθ.Τ

Κυκλοφοριακό χάος

 Κυκλοφοριακό χάος προκαλούν καθημερινά  τα φορτηγά που σταθμεύουν στην οδό Κ.Καρτάλη για φόρτωση - εκφόρτωση παρότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα επιτρέπεται μόνο μετά τις 2 το μεσημέρι.  Όπως καταγγέλλουν οι διερχόμενοι οδηγοί η Δημοτική Αστυνομία  απουσιάζει και γι’ αυτό παρατηρείται το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Αθ.Τ

Πηγή ζωής      

Μια αναμφίβολα θλιβερή εικόνα αποτυπώνει εύγλωττα ο φωτογραφικός φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Ενα παρτέρι που θα μπορούσε να είναι ανθισμένο, ένα δέντρο κομμένο, άγνωστο γιατί, σε κεντρικό σημείο της πόλης, συνθέτουν μια γκρίζα εικόνα. Το κάθε δέντρο είναι πηγή ζωής, είναι μια μικρή, καταπράσινη όαση στην γκρίζα καθημερινότητα της πόλης και πρέπει να διαφυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού, σε κάθε περίπτωση. Ας το έχουμε υπόψη…

Γ. Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
3
=