Ενισχύθηκε με Αντίοχο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-08, 13:34:17
Ενισχύθηκε με Αντίοχο
Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ 

Με τον φουνταριστό Κώστα Αντίοχο ενισχύθηκε η ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία φέτος θα αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική Κατηγορία μετά από μια εξαιρετική σεζόν πέρσι που συνοδεύτηκε με την άνοδο.

Χθες ο έφορος του τμήματος κ. Κώστας Τσαρνάς μαζί με τον τεχνικό Δημήτρη Μπλάνα ο οποίος θα είναι παράλληλα παίκτης - προπονητής παρουσίασαν τον Κώστα Αντίοχο στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και μίλησαν για τους στόχους της ομάδας που και φέτος θα είναι πρωταγωνιστικοί. Στη φετινή ομάδα που διατήρησε τον βασικό της κορμό προστέθηκε και ο Σπύρος Τζαμτζής που είναι αμυντικός. 

Ο κ. Κώστας Τσαρνάς τόνισε αρχικά: «Έχουμε την πολύ μεγάλη τιμή που στην ομάδα μας έχει έρθει ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Για μένα είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή. Όσοι ξέρουν από πόλο όταν ακούνε το όνομα του μιλάνε για διαμάντι. Ο Κώστας έχει αγωνιστεί σε Θρίαμβο Πατρών, Εθνικό, ΝΟΒΑ, ΟΥΚ, Π.Ο.Π., ΝΕΠ και πλέον είναι στη Νίκη Βόλου. Στην ομάδα μας που φέτος θα έχει ιδιαίτερους στόχους, ο Κώστας μαζί με όλα τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα πιστεύω θα κάνουν την ομάδα πρωταγωνίστρια. Ελπίζω ο ίδιος να παραμείνει όσο μπορεί περισσότερο κοντά στην ομάδα. Η Νίκη δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και μόνο μπάσκετ αλλά και πολλά άλλα αθλήματα. Το τμήμα του πόλο ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια και έχουμε πετύχει δύο ανόδους. Υπάρχει ακαδημία για τους νεαρούς πολίστες η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της και κάθε μέσα μεγαλώνει όλο και περισσότερο».

Στη συνέχεια ο κ. Δημήτρης Μπλάνας σχολίασε: «Από την ομάδα θα αποχωρήσουν τρεις πολίστες για επαγγελματικούς λόγους και είναι οι Λεωνίδας Πετρίδης, Βασίλης Παρασκευάς και ερωτηματικό αποτελεί ο Γιάννης Μπλάνας. Σκοπός μας είναι όποιος φεύγει να αντικαθιστάται. Οι παίκτες με τον Κώστα Αντίοχο και τον Σπύρο Τζαμτζή. Το πρωτάθλημα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες αλλά με την έλευση των νέων παιδιών γίνεται το ρόστερ πιο δυνατό και πιο ευέλικτο και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και όποια στραβομάρα προκύψει, γιατί πέρυσι παραλίγο να την πατήσουμε.  Πιστεύω να είμαστε ανταγωνιστικοί και για μένα προέχει να έχουμε την υγεία μας πάνω από όλα και όλα θα πάνε καλά. Η άνοδος θα έλεγα ότι είναι δύσκολη αλλά όχι και ακατόρθωτη. Δε νομίζω πως υπάρχουν πολλές ομάδες που διαθέτουν το δικό μας ρόστερ, αλλά όλα αυτά θα φανούν  αφού το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τον Μάρτιο, όμως ακόμη δεν έχει βγει προκήρυξη. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στο Final 6 και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο». 
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Κώστας Αντίοχος σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Νίκη και τους ανθρώπους που με επέλεξαν να έρθω και να συνεχίσω την καριέρα μου. Δεν έχουμε πολλά να πούμε, θα προσπαθήσουμε όμως να κάνουμε τον στόχο που έχει θέσει η ομάδα πραγματικότητα. Υγεία να έχουμε πάνω από όλα και τα υπόλοιπα θα έρθουνε. Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα και είχα μια επικοινωνία με τον Δημήτρη Μπλάνα με τον οποίο και γνωριζόμαστε από παλιά. Μου εξήγησε το πλάνο της ομάδας και τι θέλει να κάνει όσον αφορά με τις ακαδημίες και τα παιδιά που πρέπει να γεμίσουν τους αθλητικούς χώρους και συμφώνησα να έρθω και να βοηθήσω όσο μπορώ. 
Τέλος ο κ. Γιώργος Νικολάου που έχει χρέη τεχνικού συμβούλου στον σύλλογο επεσήμανε: «Ένας από τους λόγους που διαλέγουμε τις μεταγραφές που κάνουμε είναι ο χαρακτήρας των αθλητών, γιατί θέλουμε όσοι έρχονται στην ομάδα να είναι αθλητές-πρότυπα ώστε τα παιδιά και οι γονείς που θέλουν να τα στείλουν στο πόλο να ξέρουν ότι υπάρχει ένα υγιές τμήμα. Πρωτίστως κοιτάμε τον χαρακτήρα του παίκτη και έπειτα την αξία του».  
Το έμψυχο δυναμικό 2012/13
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Αλέξανδρος Μητρούσης, Δημήτρης Μπατζιάκας.
ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΙ: Κώστας Αντίοχος, Ανδρέας Ευαγγελινός.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Στέφανος Ξηφώλης, Σπύρος Τζαμτζής, Γιάννης Μπλάνας.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ: Γιώργος Καρκαλιάνης, Παναγιώτης Κουρτίδης, Ιάσων Λέτσιος, Στέφανος Κακάσης, Γιάννης Μάκος, Κώστας Σκοτινιώτης, Λευτέρης Μαυρατζιώτης, Δημήτρης Μπλάνας, Λευτέρης Παρασκευάς.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=