«Ήταν πολύ βαριά η τιμωρία», λέει ο προπονητής της Βούλας

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-25, 19:03:07
«Ήταν πολύ βαριά η τιμωρία», λέει ο προπονητής της Βούλας

«Ήταν πολύ βαριά η τιμωρία για τη Βούλα. Πρόκειται για ένα παιδί, για μια 23χρονη αθλήτρια που δεν ανήκει σε κανέναν πολιτικό χώρο και είναι άδικο να εμπλέκεται σε τέτοιες πολιτικές ακρότητες. Ήταν ένα αστείο στο Twitter», δηλώνει στο protothema.gr o προπονητής της,  Γιώργος Πομάσκι.

Αρχικά φαινόταν να μην υπάρχει πρόθεση από την ΕΟΕ να τεθεί εκτός Αγώνων η Παπαχρήστου, ωστόσο, κατόπιν πιέσεων της κοινής γνώμης, πήρε την απόφαση να την αφήσει εκτός Λονδίνου.

Η αθλήτρια ζήτησε συγγνώμη κι έδωσε εξηγήσεις, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κοπάσει ο θόρυβος.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής εκατοντάδες είναι τα μηνύματα που δέχεται η Βούλα Παπαχρήστου στην ιστοσελίδα της στο facebook και το Twitter. Τα περισσότερα είναι μηνύματα αγάπης και θαυμασμού προς την Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία βιώνει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα της.

Λίγα λεπτά μετά τον αποκλεισμό της,  φίλοι της Ελληνίδας αθλήτριας δημιούργησαν γκρουπ συμπαράστασης στο facebook. Με τίτλους  «Θέλουμε Παπαχρήστου στο Λονδίνο», «στηρίζουμε τη Βούλα Παπαχρήστου» και «Βούλα Παπαχρήστου είμαστε μαζί σου! Επαναφορά στους αγώνες» εκατοντάδες θαυμαστές της πρωταθλήτριας γράφουν σχόλια υπέρ της, ενώ αποδοκιμάζουν την κίνηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Φυσικά υπάρχει και γκρουπ το οποίο έχει τίτλο «σωστά αποκλείστηκε η Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς» με μονάχα τρεις υποστηρικτές, όταν στα προηγούμενα γκρουπ τα μέλη ξεπερνούν ήδη τους 500.

Στο πλευρό της αθλήτριας με αναφορά της στο twitter  τάσσεται και η Φανή Χαλκιά. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Οι άνθρωποι είναι τόσο γελοίοι και οι αποφάσεις τους ακόμα γελοιότερες. Ντροπή τους!» απευθυνόμενη στους αρμόδιους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής οι οποίοι έκριναν ότι η Βούλά Παπαχρήστου έπρεπε να αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. 

Την ίδια ώρα στο twitter τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, εκτός από το Tweet για τα κουνούπια του Νείλου και τους Αφρικανούς μετανάστες της χώρας μας, η αθλήτρια είχε προβεί και σε άλλες ενέργειες που δείχνουν κάποιες πεποιθήσεις της που προβληματίζουν και προκαλούν αντιδράσεις.

 Ενώ η αθλήτρια έσπευσε να σβήσει όλες τις αναπαραγωγές ειδήσεων ή φράσεων που σχετίζονται με το κόμμα της Χρυσής Αυγής αλλά και τις πρόσφατες προσωπικές της ευχές σε βουλευτή του κόμματος, πολλοί χρήστες του Twitter τα αναπαραγάγουν μέχρι και τώρα μέσω φωτογραφιών. 

Εκτός από αυτές τις απόψεις της, σχολιάστηκαν αρνητικά  και φωτογραφίες της από όπλα και μια πινακίδα που αναγράφει «οι εισβολείς θα πυροβολούνται και θα θάβονται εδώ" αλλά και αναρτήσεις της με λινκ σε βίντεο που έχει απόπειρα αναχαίτισης  τουρκικών αεροσκαφών με τίτλο "Γ*** τον Κ***τουρκο" έχουν σοκάρει το ελληνικό twitter.  

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=