Η Ακαδημία των Πολιτών Θεσσαλίας ανοίγει πανιά

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-30, 18:08:14
Η Ακαδημία των Πολιτών Θεσσαλίας ανοίγει πανιά

Εκατοντάδες Σπουδαστές της Ακαδημίας των Πολιτών από όλη την Θεσσαλία θα βρεθούν στην παραλία του Βόλου αυτό το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου με 1 Απριλίου για να ζήσουν εν πλω την μοναδική εμπειρία που προσφέρει η ιστιοπλοΐα. Το πρόγραμμα «Γνωριμία με την Ιστιοπλοΐα» προσφέρει η Ακαδημία των Πολιτών Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Himera Sailing, αναγνωρισμένη σχολή από την ΓΓΑ και από τις λίγες αναγνωρισμένες στην Ελλάδα με πολλές διακρίσεις στον αγωνιστικό τομέα.

Η γνωριμία γίνεται σε δύο τομείς, αρχικά με υποχρεωτικά τρίωρα θεωρητικά μαθήματα που πραγματοποιήθηκαν σε Βόλο, Λάρισα και Τρίκαλα ενώ ο δεύτερος τομέας δηλαδή η τρίωρη πρακτική εμπειρία θα εξελιχτεί εν πλω με σύγχρονα ασφαλή Ιστοπλοΐκα από την Παραλία του Βόλου μπροστά από τα Goody’s. Το συνολικό κόστος του προγράμματος είναι για τον κάθε σπουδαστή 10€.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της μεγάλης επιθυμίας πολιτών να συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα υπάρξει και δεύτερο αντίστοιχο Σαββατοκύριακο γνωριμίας που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα και στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος και μη μέλη της Ακαδημίας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-77433 και ώρες 09.00-13.30 και 18.00-20.00.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=