Συνεχίστηκε η αντιπαράθεση για την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ

Τελευταία ενημέρωση: 2014-09-08, 20:39:29
Συνεχίστηκε η αντιπαράθεση για την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ

Συνεχίστηκε χθες στις δημαιρεσίες του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για τρίτη μέρα η κόντρα μεταξύ της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης - Πάμε μπροστά» του κ. Π. Σκοτινιώτη με τη νέα δημοτική αρχή Βόλου του Αχ. Μπέου.

«Είναι πιο δύσκολο από το να ξέρεις να χάνεις να ξέρεις να κερδίζεις» είπε ο κ. Σκοτινιώτης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου επαναφέροντας την κόντρα που άνοιξε για την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ.

Ξεκαθαρίζοντας ότι η παράταξή του πιστεύει στη συνέχεια του δήμου και τη θεσμική μνήμη και ότι το διάστημα από τις εκλογές μέχρι σήμερα έδειξε υποδειγματική συνεργασία ο κ. Σκοτινιώτης κάλεσε το δήμαρχο να κρατήσει την έκκληση για συνεργασία που απηύθυνε στην έναρξη της συνεδρίασης.

«Επειδή έχουμε δείγματα που δείχνουν ότι παίζουμε σε δύο ταμπλό εύχομαι ο νομικός συνεργάτης Αντώνης Ξηρός να έχει τη λεβεντιά να παραδεχτεί δημοσίως τί συμφωνήσαμε με αφορμή το αίτημά σας για έκτακτη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ διαφορετικά θα ζητήσω άρση του τηλεφωνικού απορρήτου» πρόσθεσε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας.

Απαντώντας ο κ. Μπέος επανέλαβε ότι ζητήθηκε η άμεση σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ και η παράταξη Σκοτινιώτη το αρνήθηκε. «Το τι είπατε με τον κ. Ξηρό τα ξέρει ο κ. Ξηρός. Από τότε που αναλάβαμε το δήμο δεν κάνατε τίποτα. Ούτε αντιδημαρχίες παραδώσατε ούτε τίποτα. Βρήκαμε απλώς τις πόρτες ανοιχτές. Ούτε ένα χαρτί, ούτε ένα φάκελο» είπε ο κ. Μπέος σε έντονο τόνο και πρόσθεσε ότι η παράταξη Σκοτινιώτη δεν έβγαλε ούτε μία συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη νίκη του συνδυασμού του κ. Μπέου.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι: «Έχετε συνηθίσει να κάνετε μονολόγους και να δίνετε συνεντεύξεις με εκατό έργα. Πού υπάρχουν αυτά τα έργα; Νομίζετε ότι ζούμε στο φεγγάρι;»

«Είστε εκτός πραγματικότητας» είπε παίρνοντας και πάλι το λόγο ο κ. Σκοτινιώτης και αναφέρθηκε στις συνομιλίες με τον κ. Ξηρό προειδοποιώντας ότι θα κάνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με τον κ. Μπέο να λέει ότι ο κ. Ξηρός διαψεύδει και τον κ. Σκοτινιώτη να ανταπαντά ότι αν ο νομικός συνεργάτης δεν ενημερώνει είναι ντροπή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=