«Απόβαση» εφοπλιστών στην COCO-MAT: Αλλαξε χέρια το 50% της εταιρίας -Ποιοι οι νέοι μέτοχοι

Τελευταία ενημέρωση: 2014-03-13, 13:05:35
«Απόβαση» εφοπλιστών στην COCO-MAT: Αλλαξε χέρια το 50% της εταιρίας -Ποιοι οι νέοι μέτοχοι

Άλλαξε χέρια των 50% της της εταιρείας COCO-MAT που δραστηριοποιείται στην κατασκευή στρωμάτων και προϊόντων ύπνου.


Ο όμιλος Libra που ανήκει στην οικογένεια Λογοθέτη, και ο επενδυτικός όμιλος Cycladic Group του κ.Δημήτρη Γουλανδρή είναι οι νέοι μέτοχοι της εταιρείας. Σε συνεργασία με τον κ.Μιχάλη Ευμορφίδη που διατηρεί το υπόλοιπο 50% έχουν καταρτίσει ένα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο για την περαιτέρω εξάπλωση της εταιρείας στο εξωτερικό.


Πρόκειται για την πρώτη επένδυση του ομίλου Libra στον κλάδο παραγωγής και λιανικού εμπορίου στην Ελλάδα. Ο όμιλος Libra ιδρύθηκε το 2003 και αποτελεί την ομπρέλα των δραστηριοτήτων της οικογένειας Λογοθέτη που εκτός από τη ναυτιλία περιλαμβάνουν τομείς όπως η αεροπλοϊα η ενέργεια, τα ξενοδοχεία και η αξιοποίηση ακινήτων.

Η Libra με την εξαγορά επιδιώκει μέσα από νέα κανάλια διανομής εκτός από τη λιανική, όπως ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, αεροπορικές εταιρείες να αυξήσει το πελατολόγιο της εταιρείας και να κάνει αναγνωρίσιμο το brand COCO-MATκαι σε άλλες αγορές του εξωτερικού.

Εκτιμάται ότι οι θέσεις εργασίας στην παραγωγική μονάδα της COCO-MAT στην Ξάνθη, στην πλήρη ανάπτυξη του επενδυτικού σχεδίου θα υπερδιπλασιαστούν.

Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989, και είναι σήμερα από τις ηγέτιδες στο χώρο τωνοικολογικών προϊόντων ύπνου (στρώματα, μαξιλάρια, παπλώματα, ανωστρώματα, κρεβατοστρώματα), λευκών ειδών και επίπλων για σπίτια και ξενοδοχεία Διατηρεί παραγωγική μονάδα στην Ξάνθη και 70 σημεία πώλησης, εκ των οποίων 29 στο εξωτερικό.


iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
6
=