ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Ο.Ε.Β.Ε.Μ. και Εκλογές Επιμελητηρίου

ο-ε-β-ε-μ-και-εκλογές-επιμελητηρίου-92708

Aπό τον κ. Γιάννη Γρηγορίου, πρόεδρο Αναπτυξιακής Καινοτομίας – Εξωστρέφειας της Ο.Ε.Β.Ε.Μ. λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Ο.Ε.Β.Ε.Μ. είναι η δυναμική Ομοσπονδία που ένωσε πάνω από 100 χρόνια τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους… Ενισχύθηκε από τους περιπτερούχους και τελευταία από τον κλάδο της Εστίασης Ν. Μαγνησίας και είναι καλοδεχούμενοι όλοι οι Σύλλογοι και τα εκάστοτε Σωματεία. Είναι η Ομοσπονδία που είχε ως πρόεδρο τον Κώστα Κόγια.

Το Συνδικαλιστή – Θρύλο – Ανθρωπο που, διαμαρτυρόμενος έως την τελευταία του πνοή, αυτοκτόνησε για τα προβλήματα των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και την «Κίνηση Ελπίδας Πολιτών».

Μετά από δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας με τίτλο «Ο.Ε.Β.Ε.Μ. εναντίον Ο.Ε.Β.Ε.Μ. στη Μαγνησία», ενόψει των εκλογών στο Επιμελητήριο, απαντώ χωρίς δεύτερη σκέψη και περιστροφές και διευκρινίζω: Κατόπιν Γενικής Συνέλευσης στην Ο.Ε.Β.Ε.Μ. ενημερώσαμε και ψηφίσαμε να αναδείξουμε υποψήφιο πρόεδρο στο Επιμελητήριο που θα εκπροσωπεί τον παραγωγικό ιστό, καθώς και τα μεγάλα προβλήματα στο Ν. Μαγνησίας, αλλά και για ισχυρότερη συνέχιση των αγώνων της Ομοσπονδίας μας. Οι προσωπικές φιλοδοξίες που αναγράφονται από την μικρή και νέα Ο.Ε.Β.Ε.Μ., είναι φαντασιώσεις ή κομματικές γραμμές ή δικές τους φιλοδοξίες… Οι κατηγορίες για τυχόν ανεξόφλητα γραμμάτια με τον κ. Μπέο είναι κατασκευάσματα φαντασίας και ως εκ τούτου παραπληροφόρηση, διότι ο νέος εκλεγμένος πρόεδρος κ. Πλαστάρας, δεν έχει μιλήσει πότε μαζί του. Οπότε δεν γνωρίζονται καν.

Προσωπικά τον κ. Μπέο τον έχω εκθέσει αρκετές φορές προεκλογικά (παρασυρόμενος από δημοσιεύματα) χωρίς ο ίδιος να με έχει εκθέσει ποτέ… και συγχρόνως χωρίς στήριξη από την αντιπολίτευση (μάλλον έπρεπε να σκοτωθούμε και οι δύο για να ικανοποιηθούν κάποιοι). Ως Πρόεδρος Εστίασης τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή και κατανοεί τα προβλήματά μας και ως Δημοτικός Σύμβουλος είμαι ενάντια σε πολλά θέματα αλλά βλέποντας το καλό και την προβολή της Πόλης μας, ψηφίζω πάντα προς όφελος της πόλης μας!

Στο διά ταύτα. Ως εκπρόσωπος Δελτίου Τύπου της Ο.Ε.Β.Ε.Μ., σας διαμηνύω ότι το ψηφοδέλτιο που θα κατεβάσουμε για πρόεδρο Επιμελητηρίου και για αναβάθμισή του, θα γίνει με δημοκρατικές διαδικασίες που θα ψηφίσουμε από το 11μελές Δ.Σ.

Αρα σας λέω ότι οι υποψήφιοι προς το παρόν θα είναι: ο Γιάννης, ο Γιώργος, ο Γεράσιμος, ο Θανάσης, ο Τρύφων και όσοι καλοπροαίρετοι και ικανοί επιθυμούν…

Επισημαίνω λοιπόν πως η διαφορετική άποψη είναι δημοκρατικό μας δικαίωμα αλλά όχι η κακοήθεια και η παραπληροφόρηση! Παρ’ όλα αυτά, τα παραβλέπουμε και καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, χωρίς πολιτικές ατζέντες, μαζί με τους καθημερινούς ανθρώπους που αγωνίζονται, γιατί δώσαμε μια υπόσχεση: Με σύνθημα το «Εμείς μόνο όλοι μαζί μπορούμε» αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία παραγωγική ενάντια στην αδικία, γιατί έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας και την πατρίδα μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου