ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Καταδικάζουν επεισόδιο μετά το Περιφερειακό Συμβούλιο

καταδικάζουν-επεισόδιο-μετά-το-περιφ-81761

Οι παρατάξεις «Δρόμος της Ανατροπής για τη Θεσσαλία» και «Οικολογική Θεσσαλία»

Κοινή ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν επεισόδιο που φέρεται πως σημειώθηκε μετά τη λήξη της πρόσφατης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, εξέδωσαν οι παρατάξεις «Δρόμος της Ανατροπής για τη Θεσσαλία» και «Οικολογική Θεσσαλία».

«Καταδικάζουμε, αναφέρουν, με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο τον προπηλακισμό που ασκήθηκε, από μέλη της «Χρυσής Αυγής», τα οποία είχαν καταφτάσει μαζί με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης «Ελληνική Αυγή» Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Αρτέμιο Καλούτσα, εναντίον του Περιφερειακού Συμβούλου Στάθη Ντούρου, επικεφαλής της παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση», μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο, ως το ανώτερο δημοκρατικό όργανο της Αυτοδιοίκησης και όλοι/ες, θέλουμε να πιστεύουμε, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που το απαρτίζουν, δεν χειραγωγούνται ούτε εκβιάζονται.Η παρουσία μελών, της υπό διερεύνηση, εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με προκλητική συμπεριφορά, αποτελεί, δυστυχώς, μελανό σημείο, στη λειτουργία του, ως θεσμού της δευτεροβάθμιας αιρετής αυτοδιοίκησης και αυτό δεν μπορεί να επαναληφθεί, ποτέ πια στο μέλλον. Καλούμε την περιφερειακή Αρχή, τον Περιφερειάρχη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, χωρίς καμία, πλέον, ανοχή, ώστε να αποτραπεί εφεξής κάθε παρόμοιο περιστατικό. Ο Φασισμός ανήκει στο μαύρο παρελθόν και δεν πρέπει να δοθεί καμία ευκαιρία να ξαναζωντανέψει ποτέ στο μέλλον, με καμιά του μορφή. Καλούμε τις περιφερειακές παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου να πάρουν θέση και να καταδικάσουν, χωρίς καμία περιστροφή, το συμβάν. Η Δημοκρατία είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση της Ανθρωπότητας και δεν θα αφήσουμε να την υπονομεύσει κανείς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου