ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Αποικιοκράτες ευρωπαίοι ισλαμιστές τζιχαντιστές

αποικιοκράτες-ευρωπαίοι-ισλαμιστές-662959

Γράφει ο Χρ. Σερπιώτης

Με τα αιματηρά γεγονότα του Γαλλικού περιοδικού Charlie Medabo που στοίχισαν τη ζωή των 12 Γάλλων, έφθασε ο καιρός το Ισλάμ να ανταποδίδει με το ίδιο νόμισμα στους Γάλλους Αποικιοκράτες που από το 1658 κατέλαβαν τις Φιλιππίνες και επεκτάθηκαν αργότερα στη Σενεγάλη στις Αντίλες στην Ινδοκίνα – Μαγαδασκάρη -Ινδονησία και στη Λουζιάνα της Βορείου Αμερικής, παραδίδοντας τη σκυτάλη στους Αγγλους που αναδείχθηκε πρώτη Αποικιοκρατική δύναμη.

Είναι βαθύτερα τα αίτια που πλήρωσε το Γαλλικό περιοδικό, όπως επίσης και η συγκέντρωση 2-4 εκατομμυρίων πολιτών στο Παρίσι για να διαμαρτυρηθούν μαζί με τους ηγέτες των περισσοτέρων κρατών και η δολοφονία του Επιτρόπου Helric Faedou που επρόκειτο να βγάλει στη φόρα αποκαλύψεις που αφορούσαν το περιοδικό. Ο νοών νοείται.

Το τι έχουν τραβήξει οι ισλαμιστές από την Αποικιοκρατία των Γάλλων – Αγγλων -Ολανδών – Ισπανών – Βέλγων και Πορτογάλων και μεταγενέστερα από τους Γερμανούς που κατέκτησαν μέρος της Ταγκανίκας και τμήματα της Νοτιοδυτικής Αφρικής και τελευταίοι οι Ιταλοί που επιβλήθηκαν στη Σομαλία, Ερυθραία και στη Λιβύη το 1938 και προσπάθησαν να κυριέψουν την Αιθιοπία, αλλά με την Παγκόσμια κατακραυγή και τον Β. Παγκόσμιο Πόλεμο οδηγήθηκαν σε αποτυχία.

Η Ελλάδα όμως που ποτέ δεν υπήρξε Αποικιοκρατική Δύναμη, αλλά όπου πήγε ο Μ. Αλέξανδρος δημιούργησε πολιτισμό, γράμματα και έργα τέχνης που ακόμη και σήμερα θαυμάζουν ντόπιοι και ξένοι.

Ως αντάλλαγμα οι Σύμμαχοί μας Αποικιοκράτες Ευρωπαίοι και Αμερικανοί μας έφεραν όλους αυτούς τους Ισλαμιστές – Μωαμεθανούς λαθρομετανάστες που κυριολεκτικά κατέλαβαν τη χώρα μας, ενώ θα έπρεπε να πάνε στα κράτη των Ευρωπαίων Αποικιοκρατών, αλλά για να έχουν την Κοινωνική γαλήνη και ησυχία τους έφεραν στην Ελλάδα που έγινε πόλος έλξεων όλων των λαθρομεταναστών που επιθυμούν να περάσουν στην Ευρώπη.

Δεν ευθύνονται οι Ελληνες για τα όσα τράβηξαν οι Ισλαμιστές και Μωαμεθανοί από τους Αποικιοκράτες Ευρωπαίους και Αμερικανούς και κακώς μας ήρθαν στην Ελλάδα που βρίσκεται στα όρια πτωχεύσεως και χρεοκοπίας δανειζόμενη από τους Σιωνιστές και Ευρωπαίους τοκογλύφους για να ζήσει.

Μέσα σε αυτό το κλίμα πορεύεται σήμερα η Ελλάδα και ένας θεός γνωρίζει που θα καταλήξουμε ως έθνος με τους τσιχαντιστές που εκδικούνται και ζητούν να πάρουν το αίμα τους πίσω από τους Ευρωπαίους Αποικιοκράτες.

Η Ελλάδα δεν έχει καμία θέση να κονταροχτυπηθεί με κανένα καθότι ουδέποτε υπήρξε Αποικιοκρατική Δύναμη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου