ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Επιστολή του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πλατανιά «Η Σηπιάδα»

επιστολή-του-περιβαλλοντικού-συλλόγ-600264

Από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Πλατανιά «Η Σηπιάδα» λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή, που υπογράφουν η πρόεδρος Συραγώ Σταθαράκου και ο γραμματέας Γιάννης Παπασταματίου:

«Με ηλεκτρονική επιστολή μας στις 22 – 01 – 2019 ζητήσαμε από τον Δήμο Νοτίου Πηλίου και την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου να γίνει κλάδεμα των δέντρων στην παραλία του Πλατανιά, διότι είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα τόσο για τους κατοίκους και επισκέπτες, όσο και για τα ίδια τα δέντρα. Μια εργασία που τον προηγούμενο χρόνο δεν είχε γίνει.

Η απάντηση του Δήμου Νοτίου Πηλίου μάς άφησε άφωνους τόσο για το θράσος τους, όσο και για την απροκάλυπτα μεροληπτική συμπεριφορά απέναντι σε έναν νεοσύστατο ολιγομελή σύλλογο «Το χωριό».

Μιλάνε για τη συνεργασία τους τα τελευταία χρόνια μαζί του τη στιγμή κατά την οποία ο συγκεκριμένος σύλλογος δεν υφίσταται. Οπως είναι γνωστό είναι ένας σύλλογος ολίγων μόνο μηνών. Ψεύδονται λοιπόν.

Σε κατά επανάληψη προσπαθειών του συλλόγου μας για συνάντηση και συνομιλία με την υφιστάμενη δημοτική αρχή οι προσπάθειές μας απέβησαν άκαρπες.

Καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου για τον μεροληπτικό τρόπο και τις αδιαφανείς διαδικασίες που χρησιμοποιεί απέναντι στους δημότες της, η οποία τους αντιμετωπίζει με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Πριμοδοτώντας την «παρέα τους» και παρακάμπτοντας τους αρμόδιους υπαλλήλους.

Διερωτόμαστε η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Νοτίου Πηλίου τι λόγο ύπαρξης έχει;

Τα τελευταία χρόνια είδαμε στον Δήμο Νοτίου Πηλίου πρακτικές που δεν συνάδουν με μια αμερόληπτη και αντικειμενική δημοτική αρχή, χωρίς εμπάθειες και αντιπαλότητες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου