ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Μονόδρομος τα έργα και οι πράξεις

μονόδρομος-τα-έργα-και-οι-πράξεις-549880

Του Μιλτιάδη Χαραλάμπους, Οικονομολόγου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ιωνίας με τη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική», με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο

Αγαπητοί συμπολίτες μου, όπως θα παρακολουθείτε καθημερινά, τα έργα της πόλης μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οδεύουν σύντομα προς την ολοκλήρωση τους.

Ωστόσο, κάποιοι, με τεχνάσματα και εφευρέσεις επιστημονικής φαντασίας προσπαθούν, μάταια, να φρενάρουν και να ανακόψουν τον εκπληκτικό ρυθμό με τον οποίο αναπτύσσεται και ομορφαίνει ο Βόλος μας χάρη στο σπουδαίο έργο που επιτελείται από τον δήμαρχό μας Αχιλλέα Μπέο εδώ και 5 χρόνια.

Φωνάζαμε 40 χρόνια ότι δεν υπάρχει ΕΝΑΣ που να κάνει έργο σε αυτή την πόλη και ότι όλοι είναι ίδιοι. Τώρα που υπάρχει ο ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που κάνει ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ, ανακαλύψαμε ότι τελικά δεν μας αρέσει για τους λόγους του ο καθένας.

Ας μην γελιόμαστε. Τα έργα προχωρούν και θα ολοκληρωθούν όπως και να έχει. Το ξαναείπα σε προηγούμενη τοποθέτηση μου, πως ο Βόλος ΔΕΝ γυρίζει πίσω. Τα έργα γίνονται για τους πολλούς, για την πόλη και τους πολίτες της.

Σχετικά με τον κόμβο, απλά θα σας πω πως θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη μας. Τώρα εάν μερικοί πιστεύουν πως το έργο θα σταματήσει σε πείσμα κάποιων, μπορούν την Παρασκευή που μας έρχεται να παρευρεθούν στα εγκαίνια για να τους λυθούν οι οποιοσδήποτε απορίες.

Εν συνεχεία, θα πω πως θλίβομαι για την εικόνα αποσύνθεσης που παρουσιάζουν κάποιοι συνδυασμοί που ζητούν σε λίγες μέρες την ψήφο του Βολιώτικου λαού. Πρώτη και καλύτερη απόδειξη περί αυτού η αναμενόμενη για όλους ΑΠΟΥΣΙΑ κάποιου υποψηφίου Δημάρχου (έτσι νομίζει μάλλον) από την εκδήλωση που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου σχετικά με την μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας πεζοναυτών από το Στρατόπεδο Γεωργούλας. Κάποιος σίγουρα θα μείνει μετεξεταστέος από τις απουσίες.

Όταν απουσιάζεις από ένα τόσο σπουδαίο και μείζον ζήτημα για την πόλη, ένα ζήτημα που θα προκαλέσει οικονομικό πλήγμα άνω των 20εκ. ευρώ στην πόλη μας, φρονώ πως δεν μπορείς να ελπίζεις και να διεκδικείς την ψήφο των πολιτών. Όμως ο λαός του Βόλου, θα δώσει μια απάντηση σταθμό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 26 Μαΐου.

Κλείνοντας, θα ήθελα, απλά να διαπιστώσω πως είναι ανούσιο και αρκετά ανόητο κατά την κρίση μου, να πετάς λάσπη σε έναν άνθρωπο που ΧΤΙΖΕΙ. Και ο Αχιλλέας Μπέος, χτίζει μια πόλη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, όμορφη, ανθρώπινη και πρότυπο. Όσο του ρίχνουν λάσπη, τόσο εκείνος δημιουργεί, μεγαλουργεί και ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά την Τετάρτη 17/04 στις 19:00 στην αίθουσα του FORUM (Δεληγιώργη 9), όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να συζητήσουμε. Ο Δήμαρχος και εγώ θα σας περιμένουμε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου