ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Οι 50 αποχρώσεις του κίτρινου στον Δήμο Βόλου

οι-50-αποχρώσεις-του-κίτρινου-στον-δήμο-549760

Της Εφης Αντωνίου Δρ. Χωροταξίας – Πολεοδομίας Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με τον συνδυασμό της Νάνσυς Καπούλα «Βόλος – Εξυπνη Πόλη»

Κίτρινο θα είναι το χρώμα στο παραβάν στο οποίο οι συμπολίτες μας θα επιλέξουν Δήμαρχο Βόλου και θα δώσουν σταυρό προτίμησης στους Δημοτικούς Συμβούλους της επιλογής του. Κίτρινο θα είναι και το χρώμα της κάλπης στο οποίο οι συμπολίτες μας θα κληθούν να ρίξουν το ψηφοδέλτιό τους.

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου θα θυμίζουν παλέτα ζωγράφου, καθώς για κάθε μια από τις εκλογικές αναμετρήσεις, θα στηθούν κάλπες και παραβάν με τα αντίστοιχα χρώματα.

Έτσι λοιπόν

  • για τις ευρωεκλογές το χρώμα της κάλπης και του παραβάν θα είναι το μωβ (για τους γνώστες των αποχρώσεων, λιλά)
  • για τις περιφερειακές εκλογές το μπλε (το μπλε της Πάρου)
  • για τις δημοτικές εκλογές το κίτρινο (ανοιχτό κροκί) και
  • για τις κοινοτικές το πορτοκαλί (του ώριμου νεραντζιού).

Με τη χρωματική παλέτα ο κάθε ψηφοφόρος θα μπορεί ευκολότερα να αναγνωρίσει και να αποκωδικοποιήσει τι και ποιον ψηφίζει.

Εμφατίζοντας στις εκλογές του Δήμου Βόλου, μπορεί μεν στις 26 Μαΐου να ψηφίζουμε στην κίτρινη κάλπη για Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους Βόλου, όμως δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι και τα πάρκα των γειτονιών μας και αυτά παρέμειναν σε αποχρώσεις του κίτρινου, διότι δε φυτεύτηκαν και δεν ποτίστηκαν, στο Πεδίο του Άρεως, χωρίς καμία φροντίδα και περιποίηση, διαδραματίζεται η υπόθεση «50 αποχρώσεις του κίτρινου», ενώ για πολλές μέρες, μέσα στα τελευταία χρόνια, οι εκβολές του Ξηριά στον Παγασητικό Κόλπο, είχαν αποχρώσεις του βαθύ κίτρινου.

Η επιλογή Δημάρχου είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων μας. Κριτήρια για την επιλογή μας χρειάζεται να είναι η σοβαρότητα, η αλήθεια, η εντιμότητα, η κατάρτιση και η αποτελεσματικότητα, κριτήρια τα οποία η κ. Νάνσυ Καπούλα, υποψήφια Δήμαρχος με τον συνδυασμό «Εξυπνη Πόλη» πληροί στο μέγιστο βαθμό. Άλλωστε, η επιλογή Δημάρχου θα καθορίσει την αναπτυξιακή ή μη πορεία της πόλης μας. Έχουμε χρέος και ευθύνη να δώσουμε μια «έξυπνη πινελιά» στο Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου