ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Ήρθε η ώρα να ενώσουμε την πόλη

ήρθε-η-ώρα-να-ενώσουμε-την-πόλη-505813

Του Μιλτιάδη Χαραλάμπους, Οικονομολόγου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ιωνίας με τη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο

Αγαπητοί συμπολίτες μου, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, για την ημέρα που ο Βόλος μας θα γράψει ιστορία, επιλέγοντας εκ νέου την Δημοτική Αρχή, του Αχιλλέα Μπέου, του ανθρώπου που άλλαξε την πόλη και επανέφερε την περηφάνια και το χαμόγελο στα χείλη των πολιτών.

Ζήσαμε, έναν αγώνα, έντονο, αληθινό και αξιοπρεπή. Καταγράψαμε και αναδείξαμε, τις ανάγκες αλλά και τις προοπτικές αυτού του τόπου, δίνοντας έμφαση στα περίχωρα και τις ενότητες του Δήμου μας. Γυρίσαμε, γειτονιά προς γειτονιά, μιλήσαμε με τους συμπολίτες μας και κυρίως τους ακούσαμε με προσοχή. Είχαμε την ανάγκη να μας καταστήσουν σαφές, τι χρειάζεται να γίνει ώστε να επικεντρωθούμε στην καθημερινότητα των πολιτών. Έτσι λοιπόν, το πρόγραμμά μας, είναι άκρως ρεαλιστικό και σχεδιασμένο πάνω στις πραγματικές ανάγκες και προτεραιότητες των ανθρώπων αυτής της πανέμορφης πόλης.

Λυπηρό δε, πως οι υπόλοιποι, υποψήφιοι Δήμαρχοι, εμφανίστηκαν κενοί, δίχως πρόγραμμα, δίχως προτάσεις και κυρίως δίχως ουσία. Επέλεξαν, τον λαϊκισμό, την τακτική του μηδενισμού και της απαξίωσης, την ίδια στιγμή που ο Δήμαρχός μας και παρούσα δημοτική αρχή, παρέδιδε στους πολίτες, έργα πνοής, έργα που αναβαθμίζουν την ζωή μας και καθιστούν την πόλη μας, πολύ πιο όμορφη, σύγχρονη και ανθρώπινη. Και ο λαός του Βόλου, έχει ξυπνήσει και δεν τρώει πια κουτόχορτο. Τα έργα μιλούν από μόνα τους και οι πολίτες τα απολαμβάνουν και είναι περήφανοι για την πόλη μας που αναδεικνύεται σε πόλη πρότυπο, που ακτινοβολεί πια διεθνώς και γίνεται πόλος έλξης για όλο τον κόσμο.

Κοιτάζουμε λοιπόν μπροστά, έτοιμοι να αναδείξουμε τις σπουδαίες προοπτικές που έχει η πόλη μας ώστε να ζήσουμε πολύ σπουδαίες μέρες. Έχουμε υποχρέωση, στα παιδιά μας και στους πολίτες, στους πολλούς, να συνεχίσουμε με πράξεις και έργα, ώστε να αλλάξουμε επίπεδο και να εξασφαλίσουμε ένα πολύ λαμπρό μέλλον για την πόλη μας. Αυτό κυρίως θα συμβεί, γιατί είμαστε ενωμένοι και διανύουμε μια άκρως παραγωγική εποχή. Είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα και έχουμε όραμα. Με μπροστάρη τον Αχιλλέα Μπέο, διασφαλίζουμε πρωτίστως, πως ο Βόλος δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω και κατ’επέκταση θα φτάσουμε σε ένα επίπεδο που όμοιό του δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα.

Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, σε αυτόν τον τόπο. Απεναντίας, έχουμε να ενώσουμε τις παραγωγικές μας δυνάμεις, τις ιδέες μας και να δουλέψουμε όλοι μαζί, με τις νέες και τους νέους ώστε να δημιουργήσουμε το αύριο. Η 26η Μαΐου είναι και πρέπει να είναι μια ημέρα γιορτής για την πόλη, η ημέρα που οι συμπολίτες θα ανανεώσουν την αγάπη τους για τον πανέμορφό μας Βόλο. Να γίνει η μέρα που όλη η Ελλάδα θα μιλάει για εμάς και για τα κατορθώματα του Βολιώτικου λαού.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Ας κοιταχτούμε λοιπόν στα μάτια και κυρίως ας κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά μας. Αξίζουν σίγουρα μια ανθρώπινη και όμορφη πόλη, μια πόλη που θα είναι αντάξια αφενός της ιστορίας της και αφετέρου των ονείρων μας. Και θα τα καταφέρουμε. Πάμε λοιπόν…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου