ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Δημιουργούμε τις βάσεις για το μέλλον

δημιουργούμε-τις-βάσεις-για-το-μέλλον-505252

Της Αποστολίας Κοτινοπούλου, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Μηλεών με τον υποψήφιο δήμαρχο Ν. Πηλίου Μ. Παπαδημητρίου

Το Πήλιο συγκαταλέγεται στους πιο δημοφιλείς προορισμούς τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Οι προτάσεις για δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι πολλες, ελκυστικές κι ενδιαφέρουσες. Τα πλεονεκτήματα του βουνού των Κενταύρων ποικίλα, η πλούσια ιστορική και πολιτισμική του κληρονομιά, η φυσική ομορφιά αλλά και η γεωγραφική ποικιλομορφία του αποτελούν πόλο έλξης που τελευταία χρόνια, προσελκύουν πληθώρα επενδύσεων.

Όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα την ενίσχυση της εικόνας του τόπου μας, αφενός ως τουριστικού προορισμού κι αφετέρου ως τουριστικής αγοράς με εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες.κλαδοι ωστόσο στους οποίους ακόμη υστερούμε. Το Νότιο Πήλιο, μέσα από τα δικά μου μάτια και την επαγγελματική μου δραστηριότητα, συνδυάζει την ιστορία και τον πολιτισμό. Το αμάλγαμα βουνού και θάλασσας αναδεικνύει τον ευλογημένο αυτόν τόπο.

Οφείλουμε, λοιπόν, να προσπαθήσουμε να εξελίξουμε τον τόπο μας ώστε να δημιουργήσουμε τις βάσεις για ένα ευτυχές μέλλον για τις επόμενες γενιές. Ας μην ανακυκλώνουμε τα λάθη προηγούμενων ετών. Σαν ενεργός πολίτης αυτού του τόπου κι ως ελεύθερη επαγγελματίας θέλω να τον βοηθήσω και να τον προωθήσω. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν την προσωπική κι επαγγελματική μου πορεία τα τελευταία χρόνια στον τουρισμό και μπορούν να αξιολογήσουν την απόφασή μου να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές με την Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία και Μιλτιάδη Παπαδημητρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου