ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Γιατί στηρίζω τον Δήμαρχο Μπέο

γιατί-στηρίζω-τον-δήμαρχο-μπέο-497987

Του Δημήτριου Ζαφείρη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγή

Προς απάντηση όλων όσων με ρωτούν καλοπροαίρετα η κακοπροαίρετα γιατί στηρίζω τον δήμαρχο Μπέο.

Στηρίζω Μπέο γιατί είναι ο μοναδικός Δήμαρχος στα χρονικά της πόλης του Βόλου, που νίκησε τις ’’Συμπληγάδες πέτρες’’, το αιματοβαμμένο Δόντι των Αλυκών (Ρωμαϊκό πεσσό), όπου ’χασαν την ζωή τους πολλοί συνάνθρωποι μας, (και δεν ξέρουμε ποσά θύματα θα θρηνούσαμε ακόμα), θυσιαζόμενοι στην απραξία;;; αδιαφορία;;; των προ Μπέου εποχών!!!!!

Στηρίζω Μπέο, γιατί είναι ο μοναδικός δήμαρχος που είναι αχρωμάτιστος και ακομμάτιστος και όντως ανεξάρτητος δεν εξυπηρετεί συμφέροντα κανενός και δεν κάνει διακρίσεις στους δημότες και έχει ανοιχτή την πόρτα του για όλους, ανεξαρτήτως χρώματος κι αρώματος !!!!!

Στηρίζω Μπέο γιατί πιστεύω ότι όπως πήρε στα χέρια του την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και την ανέβασε στην Α’ εθνική, έτσι μπορεί έχοντας στα χέρια του και την πόλη του Βόλου, να την ανεβάσει και αυτή (στην Α’ εθνική Ελλάδος και όχι μόνο)!!!!!

Στηρίζω Μπέο γιατί ζήτησε να ελέγχουν ορκωτοί λογιστές τα ταμεία του Βόλου, για να ξέρουμε εμείς οι Βολιώτες τι μας γίνεται!!!

Στηρίζω Μπέο, γιατί είναι ο μοναδικός δήμαρχος, που κατάφερε να συνενώσει και να συσπειρώσει σαν μια γροθιά εναντίον του, όλους τους άλλους υποψηφίους, και αυτό θα τον κάνει να γίνει ακόμα καλύτερος και αποδοτικότερος, έχοντας στο μέλλον ενωμένη αντιπολίτευση απέναντι του που θα ψάχνει ακόμα και ψύλλο στ’ άχυρα!!!!!!

Για αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους που λόγω στενότητας χώρου δεν μπορώ να αναφέρω γιατί δεν θα μου αρκούσαν κάποιες σελίδες, στηρίζω Μπεο !!!!! Δεν μιλώ για τα μέχρι τώρα έργα του, γιατί μέλανε από μόνα τους… και δεν μιλώ για τα μελλοντικά έργα του, γιατί πολύ σύντομα θα μιλήσουν και αυτά!!! Οποιος λοιπόν θέλει για δήμαρχο τον Μπέο ας με βάλει και μένα μέσα στο τοπικό συμβούλιο του Βόλου για να τον στηρίξω και έμπρακτα.

Ας πράξει λοιπόν ο καθένας μας κατά συνείδηση και ας μας κρίνει η ιστορία!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου