ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

«Μια πρέπουσα απάντηση στον κ. Πανταζώνα»

μια-πρέπουσα-απάντηση-στον-κ-πανταζώ-478779

Από την κ. Λίτσα Στεργιοπούλου, μέλος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας, λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής επιστολή, σε απάντηση δημοσιεύματος του κ. Πανταζώνα στο φύλλο της Κυριακής 25/7:

Ενημέρωσαν κάποτε το Γεώργιο Παπανδρέου ότι κάποιος τον κακολογεί. Εκείνος ρώτησε: «ποιος είναι αυτός»; Και όταν είπαν το όνομά του σχολίασε: «καλά, δεν πειράζει»… Αυτό θυμήθηκα όταν έμαθα για τις δηλώσεις του «Ανεξάρτητου Επιμελητηριακού Συμβούλου Μαγνησίας», κ. Κ. Πανταζώνα.

Διαβάζοντας κανείς τις δηλώσεις του «παντογνώστη» κ. Πανταζώνα αντιλαμβάνεται αυτομάτως ότι, μετά την «ιερά» επένδυση στις Νηες, η περιοχή θα γίνει «γη της Επαγγελίας»! Μιλάει μάλιστα για «εκατοντάδες θέσεις εργασίας κατά τη φάση της κατασκευής» και «εκατοντάδες μόνιμες θέσεις εργασίας στον κλάδο του τουρισμού»! Αυτό μου θύμισε μια άλλη περίπτωση, πάλι στην περιοχή Αλμυρού. Την περίπτωση των δεξαμενών της KAOIL. Την περίοδο της κατασκευής τους, ο τότε Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αλμυρού, «διερρήγνυε τα ιμάτιά του» ότι θα δημιουργηθούν 50 θέσεις εργασίας! Όταν κατασκευάστηκαν οι δεξαμενές συνελήφθη «με τη γίδα στην πλάτη». Δημιουργήθηκαν πέντε θέσεις εργασίας, όχι όλες Ελλήνων και η μία φυσικά ήταν η δική του!

Μη όντας του μπαμπά του κ. Πανταζώνα η επίμαχη έκταση που πούλησε και ενοικίασε η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος (ΙΜΔ) για τη γνωστή επένδυση στις Νηες, αλλά ανήκουσα στο Δημόσιο, σύμφωνα με πορίσματα δύο Δημόσιων υπηρεσιών, δεν έχει ο ίδιος κανένα πρόβλημα να αποφανθεί ότι ανήκει στην ΙΜΔ.

Δεν πρόκειται να απαντήσω αναλυτικά στα όσα εξωραΐζει με τις δηλώσεις του, εξάλλου οι οικολογικές οργανώσεις έχουν αναλυτικά τοποθετηθεί στα ζητήματα αυτά. Θέλω όμως να του προτείνω και να τον προκαλέσω ταυτόχρονα με το εξής: Αφού είναι τόσο σίγουρος ότι η έκταση αυτή, στο όρος Χλωμό, ανήκει στην ΙΜΔ και σύμφωνα με δικαστική απόφαση «διανύεται κυκλοτερώς σε δυόμιση ώρες», να μας δώσει ένα ραντεβού εκεί για να θαυμάσουμε τις αθλητικές του επιδόσεις. «Ιδού η Ρόδος…» Το παρακάτω παραλείπεται για ευνόητους λόγους.

Προτείνω επίσης στη Δημοτική Ενότητα Σούρπης να διοργανώσει αθλητικούς αγώνες «κυκλοτερής διάβασης του όρους Χλωμό». Έτσι θα φανεί περίτρανα το μέγεθος της απάτης, αφού ούτε αθλητές δεν πρόκειται να πετύχουν τις «επιδόσεις» του κ. Πανταζώνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου